در ستایش آهستگی
کارل اونوره
محمود حبیبی
ماهی
دسته بندی: اندیشه-و-تفکر
| کد آیتم: |
1992867 |
| بارکد: |
9789642094141 |
| سال انتشار: |
1403 |
| نوبت چاپ: |
2 |
| تعداد صفحات: |
288 |
| نوع جلد: |
شومیز |
| قطع: |
رقعی |
معرفي کتاب در ستايش آهستگي
فلسفهاي در نقد جنون سرعت. در ستايش آهستگي، با عنوان اصلي In Praise of Slow، کتابيست در ترويج آهسته انجام دادن کارها در هم? عرصههاي مختلف زندگي فردي و جمعي.
متن اصلي کتاب در ستايش آهستگي اولين بار در سال 2004 منتشر شده است.
دربار? کتاب در ستايش آهستگي
کارل اونوره، نويسند? کتاب در ستايش آهستگي، در اين کتاب به شرح اصول و باورها و اهداف و روش کار جنبشي ميپردازد به نام «جنبش آهستگي» که عليه شتابزدگي ديوانهوار عصر مدرن پا گرفته است.
در ستايش آهستگي کتابيست که به ما ميگويد چطور ميتوان با آهستهتر انجام دادن هر کاري از زندگي بيشتر لذت برد. کتاب در ستايش آهستگي بر آن است که آهستگي را در هم? وجوه زندگي انسان مدرن، از خصوصيترين لحظات و موقعيتهاي زندگي گرفته تا عموميترينشان، رواج دهد و ضرورت آن را جا بيندازد.
در ستايش آهستگي از اهميت ضرباهنگ در زندگي سخن ميگويد و از اينکه هر کاري ضرباهنگ خاص خودش را دارد که بايد آن را پيدا و رعايت کرد. کارل اونوره در اين کتاب ميخواهد جنون سرعت را به چالش بکشد و نشان دهد که برخلاف ديدگاه رايج و عادتشده، سرعت هميشه يک فضيلت نيست و ميتوان آهستهتر زندگي کرد و بيشتر از زندگي لذت برد. البته او در مقدم? کتاب تأکيد ميکند که قصدش از نوشتن در ستايش آهستگي اعلام جنگ عليه سرعت نيست و دستاوردهاي سرعت را نبايد ناديده گرفت، اما در سرعت نبايد افراط کرد و به آن نبايد بيش از حد بها داد و هم? کارها را تند و شتابزده انجام داد.
نويسند? کتاب در ستايش آهستگي در اين کتاب توضيح ميدهد که کارهايي هستند که درست انجام شدنشان به آهستگي نياز دارد و اگر آهسته انجام نشوند سودي هم ندارند. در اين کتاب از اهميت جديگرفتن اوقات فراغت سخن رفته و از اينکه پرکاري افراطي چه عواقب ناخوشايند و حتي هولناکي دارد.
در ستايش آهستگي از مقدمهاي با عنوان «عصر خشم و جنون»، ده فصل و مؤخرهاي با عنوان «يافتن ضرباهنگ صحيح» تشکيل شده است.
فصلهاي دهگان? کتاب در ستايش آهستگي عبارتند از: «هر کاري را سريعتر انجام بدهيد»، «آهسته زيباست»، «غذا: غلبه بر سرعت»، «شهر: تلفيق جديد و قديم»، «ذهن – جسم: عقل سالم در بدن سالم»، «پزشکي: دکتر و بيمار»، «معاشقه: عاشقي آرام و جذاب»، «کار: مزاياي کار کمتر»، «فراغت: اهميت استراحت» و «فرزندان: تربيت فرزندي غيرعجول».
در ستايش آهستگي با ترجم? محمود حبيبي در نشر ماهي منتشر شده است.
بخشي از کتاب در ستايش آهستگي
«همهي ما از برنامههاي فشرده ميناليم اما آيا هيچکدام کاري براي حل اين معضل کردهايم؟ به نظر ميرسد بله. درحاليکه کل جهان با سرعت به پيش ميتازد، يک اقليت بزرگ و فزاينده تصميم گرفته هيچکاري را تختگاز انجام ندهد. ميتوان در هر اقدام بشرياي که تصور بکنيد – از معاشقه، کار و ورزش گرفته تا غذا، پزشکي و طراحي شهري – اين شورشيان را ديد که دست به کارهايي ميزنند باورنکردني – آنها دارند جايي براي آهستگي باز ميکنند. و خبر خوب اينکه کمکردن سرعت جواب ميدهد.»
دربار? کارل اونوره، نويسند? کتاب در ستايش آهستگي
کارل اونوره (Carl Honoré)، متولد 1967، روزنامهنگار کانادايي زاد? اسکاتلند است. اونوره همکاري با نشريات مختلفي از جمله «آبزرور»، «نشنال پست» و «اکونوميست» را در کارنام? کاري خود دارد. الهامبخش او در ورود به کار روزنامهنگاري، کار با کودکان خياباني در برزيل بوده است.
از آثار کارل اونوره ميتوان به کتابهاي «تحت فشار: نجات فرزندانمان از فرهنگ بيشپروري والدين» و «جسورتر: از زندگي طولانيترمان بيشترين استفاده را ببريم» اشاره کرد.
کتاب در ستايش آهستگي براي چه مخاطباني مناسب است؟
خواندن در ستايش آهستگي را به هم? علاقهمندان کتابهاي روانشناسي و خودياري پيشنهاد ميکنيم.