خاطرات سیلویا پلات - با مقدمه ای از تد هیوز
سیلویا پلات ، تد هیوز
نویسندهمهسا ملک مرزبان
مترجم1403
سال انتشار8
نوبت چاپ488
تعداد صفحاتشومیز
نوع جلدرقعی
قطع
درباره
خاطرات سيلويا پلات
چهره بينقاب يک شاعر. سيلويا پلات از يازده سالگي تا پايان عمرش يادداشت روزانه نوشت. آنچه در کتاب «خاطرات سيلويا پلات» و با مقدمهاي از تد هيوز منتشر شده است بخشي از يادداشتهاي روزانه اوست. در اين يادداشتها سيلويا پلات را در متن زندگي روزمرهاش، با ترسها و عشقها و رنجها و لذتهايش و نيز غرق در تخيلات شاعرانه و تأملاتش در باب زندگي تماشا ميکنيم. او در اين يادداشتها از احساسات گوناگون خود، از سادهترين و ملموسترين تا پيچيدهترين آنها، به صراحت سخن ميگويد و درون متلاطم خود را ميکاود. تد هيوز، شاعر نامدار، در مقدمه خود بر اين يادداشتها مينويسد: «سيلويا پلاتي که در اينجا ميبينيم نزديکترين فرد به چهره واقعياش در زندگي عادي است.» هيوز، که به مدت شش سال همسر سيلويا پلات بود، اين يادداشتها را ثبت مبارزه روزانه سيلويا پلات با «خودهاي متخاصمش» توصيف ميکند.
در بخشي از اين يادداشتها ميخوانيد: «يک وقتهايي حس پيشبيني به سراغم ميآيد. انگار چيزي زير پوسته شعورم منتظر است تا به آن چنگ بزنم و درکش کنم. اين همان حس وسوسهانگيزي است که وقتي ميخواهي اسمي را به ياد بياوري اما هر چه فکر ميکني درست به آن نميرسي، به تو دست ميدهد. وقتي به بشريت ميانديشم ميتوانم اين حس را دريابم. نشانههايي از تکامل را با کشيدن دندانهاي عقلم درک کردم...».
«خاطرات سيلويا پلات» با ترجمه و مقدمه مهسا ملک مرزبان در نشر ني منتشر شده است. در اين ترجمه، علاوه بر مقدمه تد هيوز، يادداشت فرانسيس مککالو، ويراستار انگليسي کتاب، نيز آمده است.
درباره نويسنده: سيلويا پلات (1963 – 1932)، شاعر و داستاننويس امريکايي و نويسنده ادبيات کودکان.
رتبه گودريدز: 4/21 از 5.
مشخصات
نقد و بررسیها
از 0 نقد و بررسی
مشخصات
قیمت: