تا 30درصد تخفیف

کد تخفیف: HIBENU

ویژه خرید اول

تا 30درصد تخفیف

کد تخفیف: HIBENU

ویژه خرید اول

مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

دایره المعارف مصور شاهکارهای معماری جهان

مترجم: فاطمه اکبری
ناشر: سایان
دسته‌بندی: دانشنامه
کد آیتم: 1524847
تومان 5,000,000 تومان 4,750,000
5٪-

مشخصات

بارکد: 9786008269953
سال انتشار: 1403
نوبت چاپ: 2
تعداد صفحات: 334
نوع جلد: گالینگور
قطع: رحلی

معرفی

کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان»
سياحتي جذاب در بناها و سازه‌هاي شگفت‌انگيز و هنرمندان? چهار گوش? عالم. کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان»، با عنوان اصلي Manmade Wonders of the World، سفري‌ست در زمان و مکان. در اين کتاب، بناها و سازه‌ها و مجسمه‌هاي مهم و باشکوه سراسر دنيا و هم? قرون اعصار، از قديمي‌ترين دوران‌ها تا روزگار معاصر، با تصوير و توضيح به ما معرفي شده است.
کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان»، چنانکه در مقدم? دَن کروک‌شَنک، مورخ هنر اهل بريتانيا، توضيح داده شده، کتابي است که خواندن آن مانند سفري به دور دنياست.
کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» کتابي جذاب و خواندني و تماشايي براي هم? علاقه‌مندان معماري و سِير و سياحت است و مي‌تواند راهنمايي باشد براي کساني که سفر به دورتادورِ جهان و تماشاي بناهاي تاريخي و شاهکارهاي معماري را دوست دارند و در پيِ راهنمايي هستند که به آن‌ها بگويد به هرکجاي جهان که رفتند از چه بناها و سازه‌ها و مجسمه‌هايي بازديد کنند و نيز اطلاعاتي دربار? اين بناها و سازه‌ها و مجسمه‌ها به آن‌ها مي‌دهد.
به‌کمک کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» همچنين با تغيير و تحولات معماري در طول تاريخ و نيز تفاوت‌هايي که معماري‌هاي نقاط مختلف جهان با يکديگر داشته‌اند و دارند آشنا مي‌شويم.

مروري بر کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان»
با تماشاي تصاوير و خواندن توضيحات مربوط به مجسمه‌ها و بناها و سازه‌هاي دست‌ساز بشر، که در کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» به آن‌ها پرداخته شده، قاره‌به‌قاره به سراسر جهان سفر مي‌کنيم و وجوهي از فرهنگ و تاريخ جهان را در هيئتِ سازه‌هاي دست‌کارِ آدميانِ اعصار و تمدن‌ها و سرزمين‌هاي مختلف به تماشا مي‌نشينيم.
کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» ما را از پُل‌هاي شگفت‌انگيز عبور مي‌دهد، عظمت ديوار چين و شکوه و زيبايي تاج‌محل را به ما مي‌نماياند و ما را به تماشاي برج ايفل و بي‌شمار بنا و مجسمه و ساز? مهم و هنرمندانه و عظيم و باشکوه جهان مي‌برد.
در کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» با تنوعي گسترده از معماري مواجهيم؛ با بناها و مجسمه‌ها و سازه‌هايي که تنوعي فرهنگي را مي‌نمايانند.
در بخشي از مقدم? دَن کروک‌شَنک بر کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» مي‌خوانيد: «سرگذشت عجايب ساخت بشر در جهان، شامل بناهاي معمارانه، سازه‌هاي مهندسي و پيکره‌هاي شکوهمند، همان سرگذشت نوع بشر است. اين آفرينش‌ها يادبودهايي از دستاوردهاي بي‌نظير عيني به حساب مي‌آيند، اما صرفاً منحصر به دنياي مادي نمي‌مانند، بلکه رؤياها و آرزوهاي بشر را نيز نمايان مي‌کنند. انتخاب اين عجايب از ادوار و مکان‌هاي متفاوت و گردآوري‌شان – همان‌طور که در اين کتاب انجام شده – بسيار اعجاب‌انگيز است. موضوعاتي که حين کاوش اين عجايب طرح شده‌اند، هم? شئون زندگي را پوشش مي‌دهد، چون معماري، هنر و مهندسي عصاره‌ي ذهن آفرينشگر بشرند. اين حوزه‌ها افزون بر اشاره به جنبه‌هاي دروني و سِري زيبايي و کمال، قواعد عيني علمي و فيزيکي را نيز نشان مي‌دهند، از اين جهت که اغلب سازه‌ها به‌ذات ملزم به بازتاب نيروي شگرف طبيعت، قوانين حيرت‌انگيز آن، تقليد از اين نيرو و قوانين آن هستند. اين رويکرد کاربردگرا – يا تقريباً بنيادي – شايد به بهترين وجهي در طراحي پل‌هاي غول‌پيکر، مثل پُل آکاشي کاي‌کيو، نمود مي‌يابد.
سرگذشت عجايب ساخت بشر، کشمکش‌هاي سياسي يا اتکاي بيشتر بر عمل‌گرايي، مقتضيات اقتصادي و رشد و ارتقاي فناوري‌ها و فنون ساخت‌وساز را نيز شامل مي‌شود. جهش‌هاي ناگهاني، اغلب در قالب تجارب جسورانه يا تا حدي روشنگرانه، از نقاط عطف معماري هستند.»
کتاب «دايره‌المعارف مصوّر شاهکارهاي معماري جهان» با ترجم? فاطمه اکبري در انتشارات سايان منتشر شده است.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید

دیگر آثار این ناشر

تازه ترین آثار ناشر

آثار دیگر این نویسنده

تازه ترین آثار نویسنده

آثار دیگر این مترجم

تازه ترین آثار مترجم