تا 30درصد تخفیف

کد تخفیف: HIBENU

ویژه خرید اول

تا 30درصد تخفیف

کد تخفیف: HIBENU

ویژه خرید اول

مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

نامه هایی به دانشمند جوان

نویسنده: ادوارد ویلسون
دسته‌بندی: زیست شناسی
کد آیتم: 1525946
تومان 400,000

مشخصات

بارکد: 9786004901482
سال انتشار: 1402
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 224
نوع جلد: گالینگور
قطع: رقعی

معرفی

کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» اثر ادوارد ويلسون
حرف‌هاي خودماني و آموزند? يک دانشمند برجسته و مشهور با هم? آن‌ها که دوست دارند دانشمند شوند. کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان»، با عنوان اصلي Letters to a Young Scientist، نه يک کتاب علمي خشکِ تخصصي يا نصايحِ يک استادِ عصاقورت‌داده به دانشمندان تازه‌کار و نوجوانان و جوانانِ علاقه‌مند به دانشمند شدن، بلکه کتابي است که در آن به زباني شيرين و سرراست و غيرتخصصي از فوت‌وفنّ کارِ دانشمندان و مکتشفين سخن رفته است.
ادوارد ويلسون، دانشمندِ برجست? امريکايي، در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» بر آن است که نوجوانان و جوانان را به ورود به قلمرو علم ترغيب کند و به کساني که علاقه‌مند به اين حوزه هستند اما از نزديک شدن به آن هراس دارند نشان دهد که دانشمند شدن در وهل? اول نياز به مهارت‌هاي دشوار عجيب‌وغريب ندارد و پيش‌زمين? اصلي ورود به عرص? دانش و اکتشافات علمي، عشق‌وعلاقه و پشتکار است.
کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» کتابي‌ست براي هم? کساني که دوست دارند در همه‌چيز، به‌قصد کشف رازهاي مربوط به مکانيزم انسان و ديگر موجودات و پديده‌هاي جهان، سرک بکشند و سر از رازهاي عالَم درآورند.
مجل? «نيچر» در وصف کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» و کاري که ادوارد ويلسون در اين کتاب انجام داده است، مي‌نويسد: «ويلسون در گنجينه‌اي از رهنمودهاي عملي و نظري، که انباشت? هفت دهه تجرب? اوست، براي دانشمندان تمام رشته‌ها – در هر سن و سالي – اندرزهايي کارا فراهم مي‌آورد. اين اثر رساله‌اي پرطمطراق و مشحون از انديشه‌هاي فلسفي دربار? بسط ايده‌هاي بزرگ نيست. ويلسون صرفاً عشقش به مورچه‌ها و تاريخ طبيعي آنها را با ما سهيم مي‌شود و بي‌ترديد از آنها لذت مي‌برد. باقي چيزها از پي مي‌آيد.»
متن اصلي کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» اولين بار در سال 2013 منتشر شد و پس از انتشار به فهرست پرفروش‌هاي نشري? «نيويورک تايمز» راه يافت.

مروري بر کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان»
شايد گمان کنيد براي دانشمند شدن لازم است حتماً مهارت فوق‌العاده‌اي در رياضي داشته باشيد و اگر فاقد چنين مهارتي باشيد بايد دورِ دانشمند شدن را خط بکشيد. ادوارد ويلسون اما در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» مي‌گويد چنين نيست و شرط اول دانشمند شدن، اشتياق و پشتکار است.
ويلسون در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان»، با نقل تجربه‌هاي خودش و نيز نقل داستان‌هايي واقعي از دانشمندان ديگر و دنياي اکتشافات و تحقيقات علمي، الفباي دانشمند شدن را در اختيار هم? کساني مي‌گذارد که علاقه‌مند به فعاليت‌هاي علمي‌اند.
کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» از نحو? کارِ دانشمندان و چندوچون و مراحل تحقيقات علمي سخن مي‌گويد و از اين موضوع که جذابيت‌هاي کار دانشمندان چيست، براي دانشمند شدن بايد چه سختي‌هايي را به جان خريد، به چه نکاتي بايد توجه کرد و چقدر پشتکار و جديت و ممارست و عشق‌وعلاقه به اين کار داشت.
ادوارد ويلسون در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» علم و عمل و خاطره و دقت علمي را به‌هم مي‌آميزد تا گنجينه‌اي از رازهاي کار دانشمندان و ملزومات اين کار را در اختيار کساني قرار دهند که دوست دارند به وادي علم و اکتشافات علمي وارد شوند.
در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» مراحل مختلف کارِ يک دانشمند و مسيري که يک دانشمند از ابتداي ورود به عرص? اکتشافات علمي بايد طي کند و ملزومات اوليه‌اي که براي اين کار بايد داشته باشد و ماهيت علم و هدف آن و هرآن‌چه بايد در کارِ اکتشافات علمي به آن توجه داشت توضيح داده شده است.
ويلسون در کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» هم از تجربه‌هاي خود در حوز? علم مثال مي‌آورد و هم از تاريخ علم و دستاوردهاي دانشمندان بزرگ در طول تاريخ سخن مي‌گويد.
کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» از پيشگفتاري با عنوان «انتخابتان درست بوده» و بيست فصلِ تنظيم شده در پنج بخش با عنوان‌هاي «مسيري که بايد رفت»، «فرايندي خلاقانه»، «زندگي در مسير علم»، «نظريه و تصوير کلي» و «حقيقت و اخلاق» تشکيل شده است.
فصل‌هاي بيست‌گان? کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» عبارتند از: «اول علاقه، بعد آموزش»، «رياضيات»، «مسيري که بايد رفت»، «علم چيست؟»، «فرايندي خلاقانه»، «پيش‌نيازها»، «موفقيت با احتمالي بسيار بالا»، «هرگز عوض نشده‌ام»، «الگوهاي آرماني يک ذهنيت علمي»، «پژوهشگران، کاشفان جهان»، «يک مشاور و آغاز يک شغل»، «هدف غايي زيست‌شناسي محيطي»، «در ستايشِ شهامت»، «موضوع مد نظرتان را کامل بشناسيد»، «علم به‌منزل? دانش همگاني»، «جستجوي جهان‌هاي جديد در کر? زمين»، «نظريه‌پردازي»، «نظري? زيست‌شناسانه در مقياس وسيع»، «نظريه در دنياي واقعي» و «اخلاق علمي».

دربار? ادوارد ويلسون، نويسند? کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان»
ادوارد ازبرن ويلسون (Edward Osborne Wilson)، متولد 1929 و درگذشته به سال 2021، زيست‌شناس، طبيعت‌شناس، بوم‌شناس و حشره‌شناس امريکايي بود. شهرت ويلسون به‌خاطر توسع? رشت? زيست‌شناسي اجتماعي است.
ويلسون براي آثار و پژوهش‌هايش جوايز مختلفي دريافت کرد که از جمل? آن‌ها مي‌توان به دو جايز? پوليتزرِ ادبيات غيرداستاني عمومي، در سال‌هاي 1979 و 1991، اشاره کرد.
از آثار ادوارد ويلسون مي‌توان به کتاب‌هاي «معناي هستي انسان»، «در جست‌وجوي طبيعت: غريز? زيست‌گرايي»، «سرچشمه‌هاي خلاقيت»، «آيند? حيات» و «سوسيوبيولوژي: تلفيق نوين» اشاره کرد.

دربار? ترجم? فارسي کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان»
کتاب «نامه‌هايي به دانشمند جوان» با ترجم? مريم برومندي در نشر نو منتشر شده است.
مريم برومندي، متولد 1363، مترجم ايراني است. از ترجمه‌هاي او مي‌توان به کتاب‌ «باغبان و نجار: ديدگاه‌هاي جديد علم روانشناسي رشد درباب رابط? والدين و فرزندان» اشاره کرد.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید

دیگر آثار این ناشر

تازه ترین آثار ناشر

آثار دیگر این نویسنده

تازه ترین آثار نویسنده

آثار دیگر این مترجم

تازه ترین آثار مترجم