مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

در شب اسیر شده ام

نویسنده: آنی ارنو
مترجم: سحر بهشتی
دسته‌بندی: ادبیات فرانسه
کد آیتم: 1995847
تومان 280,000 تومان 266,000
5٪-

مشخصات

بارکد: 9786002539632
سال انتشار: 1403
نوبت چاپ: 1
تعداد صفحات: 104
نوع جلد: شومیز
قطع: رقعی

معرفی

معرفی رمان در شب اسیر شده ‌ام

رمانی اتوبیوگرافیک دربار? خانواده، حافظه، هویت، پیری، بیماری، فراموشی، زوال، مرگ و فقدان. در شب اسیر شده‌ام داستانی برگرفته از تجرب? زیست? آنی اِرنو، نویسند? فرانسوی برند? جایز? نوبل است.
متن اصلی کتاب در شب اسیر شده‌ام اولین بار در سال 1999 منتشر شده است.

دربار? رمان در شب اسیر شده‌ ام

آنی اِرنو که متخصص نوشتن رمان‌های اتوبیوگرافیک و طرح مسائل فلسفی، هستی‌شناختی و اجتماعی از خلال نوشتن از تجرب? زیست? خود و بدل کردن این تجربه به داستان است، در رمان اتوبیوگرافیک در شب اسیر شده‌ام نیز این مهارت خود را به کار بسته و اثری خلق کرده که تجرب? زیسته را به مسائل بنیادین انسان و موضوعات اجتماعی پیوند می‌زند.
کتاب در شب اسیر شده‌ام داستان ابتلای مادر نویسنده به بیماری آلزایمر است و شرح دردناک زوال و مرگ تدریجی او. آنی ارنو که دیدارهایش با مادرش در بیمارستان را یادداشت می‌کرده، در رمان در شب اسیر شده‌ام این یادداشت‌ها را منتشر کرده است. یادداشت‌های او در این رمان، بیانگر احساسات و افکار و تأملات حاصل از مشاهد? بیماری و زوال و مرگ تدریجی مادرش هستند و نیز شرح خاطراتی از گذشت? خانوادگی او.
آنی ارنو در کتاب در شب اسیر شده‌ام از وحشت و اضطراب ناشی از مواجهه با فراموشی مادر می‌نویسد و از احساسات و افکار ضدونقیض حاصل از این مواجهه به تاریک‌جاها و نقاط محو و مبهم و گیج‌کنند? زندگی انسان نقب می‌زند و از فقدان و رنج فقدان می‌نویسد و حافظه و فراموشی و ماهیت هویت و نوع پیوندش با مادر را مورد تأمل قرار می‌دهد.
در شب اسیر شده‌ام یک کتاب اتوبیوگرافیک بی‌پرده و صریح است. نویسنده در این کتاب لحظاتی از گذشت? مادرش را در کنار لحظات بیماری او به تصویر می‌کشد و تصویری چندوجهی از مادرش و نیز رابط? پیچید? خودش و مادرش به دست می‌دهد. جاهایی از کتاب می‌بینیم که آنی ارنو با مادر خود هم‌ذات‌پنداری می‌کند و گویی مادرش را در وجود خود و خودش را در وجود مادرش می‌یابد و هویت او با هویت مادرش یکی می‌شود.
بیان صریح و بی‌پرد? احساسات و افکار یکی از ویژگی‌های کتاب در شب اسیر شده‌ام آنی ارنو است. ارنو در این کتاب، پوست? احساسات را می‌شکافد تا به عمق رنج و اضطراب و احساس تلخ مواجهه با فقدان نفوذ کند و رابط? خود با مادرش را بی‌پرده مورد بازنگری و تأمل قرار دهد.
گفتنی‌ست که عنوان رمان در شب اسیر شده‌ام برگرفته از آخرین جمله‌ای‌ست که مادر نویسنده نوشته است.
در شب اسیر شده‌ام با ترجم? سحر بهشتی در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.

بخشی از رمان در شب اسیر شده‌ ام

«دستانش کج‌وکوله شده‌اند، به چنگال پرندگان می‌مانند؛ مفصل‌های انگشت اشاره‌اش ورم کرده‌اند. انگشتانش را لمس می‌کند، روی هم می‌گذاردشان. نمی‌توانم نگاهم را از روی دستانش بردارم. بی‌آنکه حرفی بزند ترکم می‌کند، می‌رود تا شام بخورد. لحظه‌ای که وارد سالن غذاخوری می‌شود، من "او" هستم؛ خودم را در هیئت مادرم می‌بینم. اندوهی جانکاه قلبم را می‌فشرد؛ قرار است زندگی مادرم این‌گونه به پایان برسد.»

دربار? آنی اِرنو، نویسند? رمان در شب اسیر شده‌ ام

آنی اِرنو (Annie Ernaux)، متولد 1940، نویسند? فرانسوی و برند? جایز? نوبل ادبیات سال 2022 است. ارنو نخستین نویسند? زن فرانسوی برند? نوبل ادبی است. هنگامی که او برند? این جایزه شد امانوئل مکرون، رییس‌جمهور فرانسه، در پیام تبریکش به او به این مناسبت، از ارنو به‌عنوان «صدای آزادی زنان و فراموش‌شدگان» یاد کرد.
آنی اِرنو استاد ادبیات و دانش‌آموخت? ادبیات مدرن است. بیشتر آثار او خصلتی اتوبیوگرافیک و جامعه‌شناختی دارند و تجرب? زیسته و زندگی شخصی‌اش در آن‌ها پررنگ است.
کتاب‌های «یک زن»، «چراغ‌ها را ببین، عشق من»، «سال‌ها» و «یادداشت‌های کوچه و خیابان» از جمله آثار آنی ارنو هستند.

رمان در شب اسیر شده‌ ام برای چه مخاطبانی مناسب است؟

خواندن در شب اسیر شده‌ام آنی ارنو را به هم? علاقه‌مندان کتاب‌های خاطرات و خودزندگی‌نامه و رمان‌های اتوبیوگرافیک پیشنهاد می‌کنیم.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید