گزینه اشعار احمد شاملو (رقعی - شومیز - مروارید)
احمد شاملو
مروارید
دسته بندی: شعر-معاصر-فارسی
| کد آیتم: |
84 |
| بارکد: |
9789646026834 |
| سال انتشار: |
1403 |
| نوبت چاپ: |
36 |
| تعداد صفحات: |
300 |
| نوع جلد: |
شومیز |
| قطع: |
رقعی |
گزينه اشعار احمد شاملو
منتخبي از بعضي از بهترين اشعار احمد شاملو. «گزينه اشعار احمد شاملو» مجموعهاي است هم کارآمد براي علاقهمندان شعر شاملو که ميخواهند تعدادي از بهترين اشعار او را دمِ دست داشته باشند و براي مرور و بازخواني اين شعرها مجبور به جستجو در تکتک دفترهاي شعر اين شاعر بزرگ معاصر نباشند و هم سودمند و مناسب براي کساني که از شاملو و شعر او شناخت پيشيني ندارند و تازه ميخواهند با اشعار او آشنا شوند. اين کتاب زمينهاي به دست ميدهد براي آشنايي با وجوه گوناگون شعر شاملو و دورههاي مختلف شاعري يکي از برجستهترين و تأثيرگذارترين شاعران معاصر.
در اين کتاب همچنين سه گفتوگوي شاملو، با جرح و تعديلهايي، آمده است. اين گفتوگوها قبلاً، در سالهاي 1356 و 1358 در مجله «پيک جوانان» و روزنامه «بامداد» چاپ شده بودهاند.
با خواندن گفتوگوهاي شاملو، در کنار شعرهايي که از او در اين مجموعه آمده است، ميتوان شناخت دقيقتري از شعر شاملو و تلقي و تعريف او از شعر به دست آورد. شاملو شاعري بود که علاوه بر شعر، به زبان و فرهنگ عامه نيز به خوبي آگاه بود و در اين زمينه تحقيق کرده بود. او در اين گفتوگوها، ضمن تعريف شعر و بيان تفاوت شعر و نظم و توضيحاتي درباره اشعار خود، از کاربرد شعر در فرهنگ عامه نيز سخن گفته و شاعرانگي را در تعدادي از ترانهها و اشعار عاميانه نشان داده است.
«گزينه اشعار احمد شاملو» در انتشارات مُرواريد منتشر شده است.
درباره نويسنده: احمد شاملو (1379 – 1304)، شاعر، روزنامهنگار، منتقد، پژوهشگر، فرهنگنويس، مترجم، نويسنده و شاعر کودکان، داستاننويس و فيلمنامهنويس ايراني.
رتبه گودريدز: 4/28 از 5.