بیا با جغدها درباره دیابت تحقیق کنیم (جهان تازه دم_ چشمه)
Let's Explore Diabetes with Owls
معرفی کتاب
بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيمتماشاي زندگي روزمره و رفتارها و حرکات و حرفها و آداب و عادات مردم از پشت عينک طنز. ديويد سداريس، که از طنزپردازان صاحبنام معاصر است و در همه امور دنبال نکتهاي طنزآميز ميگردد، در جُستارهاي کتاب «بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيم» نيز زمين و زمان را به شوخي ميگيرد و به همه چيز از منظري کُميک و با طنزي انتقادي نگاه ميکند. سداريس در اين جُستارها با طنز و شوخطبعي متداولِ خود به همه جا سرک ميکشد و براي همه چيز، از عوالم پزشکي گرفته تا تفاوت فرهنگها و نسلها و کودکياش و رفتار مادر و پدرش با او و بسيار موضوع اجتماعي و فرهنگي که با آنها سر و کار داشته و دارد، مضموني کوک ميکند و اسباب خنده و سرگرمي مخاطب خود را فراهم ميآورد و وجهِ کُميک رفتارها و گفتارها و موقعيتهاي مختلف زندگي روزمره را روي دايره ميريزد. جُستارهايي که در اين کتاب ميخوانيد عبارتند از: «دندانپزشکان بدون مرز»، «بارکالله پسر»، «متفاوتتر فکر کن»، «از دست دادن حافظه»، «دوست پايينشهري»، «لاکپشتهاي سَرگُنده»، «اگر فرمانرواي دنيا بودم»، «يواش آقاببره»، «بخند کوکابورا»، «بيحرکت ايستادن»، «يک ايميل کوچولو»، «نويسنده نويسنده»، «اوباما!!!!!»، «کنار ايستادن»، «من هوادار ازدواج سنتي هستم»، «درک جغدهاي فهيم»، «شمارهي 2 براي بردن»، «آدمهاي خونگرم استخدام ميکنيم»، «زباله»، «هر روز، پشت سر هم» و «پروندهي باز». مجموعه «بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيم» با ترجمه پيمان خاکسار در نشر چشمه منتشر شده است. درباره نويسنده: ديويد سداريس (- 1956)، طنزپرداز، کمدين، داستاننويس، جستارنويس و برنامهساز راديويي اهل امريکا.
- نام کتاب
- بیا با جغدها درباره دیابت تحقیق کنیم (جهان تازه دم_ چشمه)
- نویسنده
- دیوید سداریس
- مترجم
- پیمان خاکسار
- تعداد صفحات
- 184
- قطع
- رقعی
- نوع جلد
- شومیز
- سال انتشار
- 1400
- نوبت چاپ
- 9
- موضوع
- ادبیات آمریکا
- کد کالا
- 145994
بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيم
تماشاي زندگي روزمره و رفتارها و حرکات و حرفها و آداب و عادات مردم از پشت عينک طنز. ديويد سداريس، که از طنزپردازان صاحبنام معاصر است و در همه امور دنبال نکتهاي طنزآميز ميگردد، در جُستارهاي کتاب «بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيم» نيز زمين و زمان را به شوخي ميگيرد و به همه چيز از منظري کُميک و با طنزي انتقادي نگاه ميکند. سداريس در اين جُستارها با طنز و شوخطبعي متداولِ خود به همه جا سرک ميکشد و براي همه چيز، از عوالم پزشکي گرفته تا تفاوت فرهنگها و نسلها و کودکياش و رفتار مادر و پدرش با او و بسيار موضوع اجتماعي و فرهنگي که با آنها سر و کار داشته و دارد، مضموني کوک ميکند و اسباب خنده و سرگرمي مخاطب خود را فراهم ميآورد و وجهِ کُميک رفتارها و گفتارها و موقعيتهاي مختلف زندگي روزمره را روي دايره ميريزد.
جُستارهايي که در اين کتاب ميخوانيد عبارتند از: «دندانپزشکان بدون مرز»، «بارکالله پسر»، «متفاوتتر فکر کن»، «از دست دادن حافظه»، «دوست پايينشهري»، «لاکپشتهاي سَرگُنده»، «اگر فرمانرواي دنيا بودم»، «يواش آقاببره»، «بخند کوکابورا»، «بيحرکت ايستادن»، «يک ايميل کوچولو»، «نويسنده نويسنده»، «اوباما!!!!!»، «کنار ايستادن»، «من هوادار ازدواج سنتي هستم»، «درک جغدهاي فهيم»، «شمارهي 2 براي بردن»، «آدمهاي خونگرم استخدام ميکنيم»، «زباله»، «هر روز، پشت سر هم» و «پروندهي باز».
مجموعه «بيا با جغدها دربارهي ديابت تحقيق کنيم» با ترجمه پيمان خاکسار در نشر چشمه منتشر شده است.
درباره نويسنده: ديويد سداريس (- 1956)، طنزپرداز، کمدين، داستاننويس، جستارنويس و برنامهساز راديويي اهل امريکا.
هنوز نظری برای این کتاب ثبت نشده است.
دیگر آثار این ناشر
تازه ترین آثار ناشر
آثار دیگر این نویسنده
تازه ترین آثار نویسنده
آثار دیگر این مترجم
تازه ترین آثار مترجم