مشاهده همه نتایج

دسته‌بندی‌های موبایل

برج بابل: درد سنگ

نویسنده: میلنا آگوس
مترجم: سارا عصاره
ناشر: چشمه
دسته‌بندی: ادبیات ایتالیا
کد آیتم: 1522638
تومان 360,000 تومان 306,000
15٪-

مشخصات

بارکد: 9786220108474
سال انتشار: 1403
نوبت چاپ: 5
تعداد صفحات: 134
نوع جلد: شومیز
قطع: پالتوئی

معرفی

معرفی کتاب درد سنگ، اثر میلنا آگوس، ترجمه سارا عصاره

گاهی بعضی داستان‌ها و کتاب‌ها را که شروع می‌کنیم متوجه نمی‌شویم که کی به انتهایشان می‌رسیم. می‌توان گفت کتاب درد سنگ از آن دسته از داستان‌هاست. داستان زنی با دردها و عشقی پیچیده که توسط نوه‌اش روایت می‌شود، اما آنقدر نرم و صمیمی و آهسته و عمیق پیش می‌رود که دوست داریم همه‌چیز را درباره مادربزرگ و افکارش و عشقش بدانیم.

داستان درد سنگ از مجموعه نوولاهای برج بابل است که توسط سارا عصاره ترجمه شده و نویسنده‌اش، میلنا آگوس، ما را به شهر زادگاهش یعنی ایتالیا می‌برد و داستانش را در شهر ساردینا روایت می‌کند. این داستان کوتاه و گیرا از مفاهیم زیادی حرف می‌زند و ما را به سنت قصه خواندن‌های کلاسیک‌تر می‌کشاند اما با زبانی ساده و کاملاً امروزی. این کتاب به دلیل بهره بردن از داستان جذاب و تصاویری که در خیال خواننده می‌سازد در سال 2016 تبدیل به فیلم سینمایی شد که در جشنواره کن درخشید و ماریون کوتیار از بازیگران اصلی آن بود. همچنین کتاب درد سنگ را از آثار محبوب معاصر اروپا می‌دانند که با اقبال فراوان روبه‌رو شد و خوانندگان بسیاری دارد.

درباره کتاب درد سنگ

کتاب‌های زیادی درباره عشق، فقدان، مرگ، دوری و پیچیدگی‌های عاطفی نوشته‌ شده‌اند اما گاهی برخی از آن‌ها در میان هزارتوهای فلسفی و نظریات انسان‌شناسانه گم می‌شوند. از مهم‌ترین ویژگی‌های کتاب درد سنگ که با همین موضوعات روایتگر داستان است همین است که با زبانی ساده و کاملاً قصه‌گو، بدون پیچیدگی‌های عجیب فلسفی و اجتماعی درباره عشق و فقدان و درد حرف می‌‌زند.

یکی از ویژگی‌های خوب دیگر کتاب این است که نویسنده راوی‌اش را کسی انتخاب کرده که علاوه‌بر اینکه از دور شاهد ماجرای کتاب است، نزدیک‌ترین فرد به شخصیت‌هاست و علاوه‌بر این دوری که می‌تواند گاهی او را منطقی‌تر نشان دهد، هم‌زمان می‌تواند او را در وابستگی عاطفی به پیوندهای انسانی شخصیت‌ها نشان دهد. همین روایت باعث شده تا کتاب بیشتر دلنشین شود و کنجکاوی خواننده را بیشتر برمی‌انگیزد.

تمرکز بر شخصیت‌های زن، شکافتن پیچیدگی‌های عاطفی، حرف زدن از درد و بار سنگینی که بر دوش آدم‌ها می‌گذارد، جریان داشتن موسیقی و تأثیرش در آثار میلنا آگوس، واکاوی انسان و تأثیر اندوه‌ها و زخم‌های ناشی از جنگ‌های جهانی را می‌توان به‌خوبی در داستان درد سنگ دید. داستان از همان جمله شروع همذات‌پندارانه است و خواننده را به دنبال خود می‌کشد: «مادربزرگ پاییز 1950 با کهنه سرباز آشنا شد.»

رمان درد سنگ مانند خاطره‌ای دور در زندگی هر یک از ماست و انگار شخصیتی نزدیک در اطراف خودمان شروع به روایت داستانش برایمان کرده است.

خلاصه کتاب درد سنگ

مارگاریتا شخصیت اصلی کتاب درد سنگ است که نوه‌اش داستان او را برایمان روایت می‌کند. نویسنده دردهای آدمی را مانند سنگی بر دوشش می‌داند و مارگاریتا درهای جسمی و روحی بسیار زیادی در زندگی‌اش دارد. او یک روز برای کاهش این دردها تصمیم می‌گیرد به مکانی برای گرفتن آب گرم برود. مارگاریتا در آنجا با یک کهنه سرباز جنگ جهانی آشنا می‌شود و عشقی در دلش نسبت به او زنده می‌شود. از همین جا کنکاش‌ها و جست‌و‌جوهای فردی و اجتماعی مارگاریتا بر سر عشق و شناخت خودش شروع می‌شود و روایتی بی‌نظیر از عشق و عاطفه و شناخت خود شروع می‌شود و ماجراهایی را بر سر راه او قرار می‌دهد تا اینکه در پایان می‌فهمیم عشق فقط یکی از ماجراهای رمان درد سنگ بوده و ما با مجموعه‌ای از دردها و فقدان‌ها و پیچیدگی‌های عاطفی طرف هستیم.

درباره نویسنده کتاب درد سنگ، میلنا آگوس

میلنا آگوس متولد سال 1959 در ایتالیاست. او به قول خودش نویسندگی را از زمانی شروع کرد که فهمید به آن نیاز دارد و بدون نوشتن نمی‌تواند سر کند. او مدرس موسیقی هم است و همسرش نیز نوازنده است. به همین دلیل در داستان‌هایش موسیقی نقش مهمی را ایفا می‌کند. کتاب درد سنگ، نوشته او، جوایز مهمی در اروپا گرفت و به زبان‌های مختلفی ترجمه شد. داستان‌های او کمی دغدغه زنان را نیز دارند و کم‌کم با درد سنگ در جهان معروف شد که ساختن فیلم سینمایی از روی این اثرش نیز در این شهرت بی‌تأثیر نبود. کتاب از دیار مهتاب دیگر اثر اوست که از نشر ماهی چاپ شده است.

درباره مترجم کتاب درد سنگ، سارا عصاره

سارا عصاره مترجم معاصر زبان فارسی است که به خاطر شناخت زبان ایتالیایی رمان‌های ایتالیایی زبان را به فارسی برگردانده و یکی از نویسندگان مشهوری که در کارنامه ترجمه او وجود دارد النا فرانته است که با کتاب‌های دوست زیبای من و سریالش در ایران به شهرت رسید. از کتاب‌های سارا عصاره می‌توان به این عنوان‌ها اشاره کرد: مینیمانژ: سه بار در سپیده دم، زندگی زناشویی ماهی های قرمز، جهان نمایش 68: بیماری خانواده میم، زندگی دروغین آدم‌ های بزرگ، دختر پنهانم.

کتاب درد سنگ برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب به دوست‌داران داستان‌ های ایتالیایی، داستان عاشقانه، نوولا، رمان ایتالیا، داستان‌هایی با محوریت زنان، ادبیات انسان‌گرا، موضوعاتی مانند فقدان و درد و عشق پیشنهاد می‌شود.

نظرات کاربران

0.0 از ۵
بر اساس 0 نظر

خدمات و ارسال

ارسال سریعارسال به سراسر کشور در کمترین زمان
تضمین اصالت کالاکالاهای اورجینال و با گارانتی معتبر
بسته‌بندی مناسببسته‌بندی ایمن برای جلوگیری از آسیب
پشتیبانی خریدپاسخگویی به سوالات قبل و بعد از خرید

دیگر آثار این ناشر

تازه ترین آثار ناشر

آثار دیگر این نویسنده

تازه ترین آثار نویسنده

آثار دیگر این مترجم

تازه ترین آثار مترجم