پدر پولدار پدر بی پول (آوین)
نویسنده: رابرت کیو ساکی
مترجم: مامک بهادرزاده
ناشر: پیک آوین
دسته بندی: موفقیت
1,785,000 ریال
کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول»، نوشتۀ رابرت کیوساکی
کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول»، با عنوان اصلی Rich Dad Poor Dad، کتابی است که سعی دارد یادمان بدهد چطور پول درآوریم و آن را افزایش دهیم، به جای آنکه بهخیالِ پولدرآوردن آن را از دست بدهیم. رابرت کیوساکی در این کتاب، که متن اصلی آن نخستین بار در سال 1997 منتشر شده، معتقد است که میشود کاری کرد که به جای اینکه ما برای پول کار کنیم، پول برای ما کار کند. او اعتقاد خود را با مثالهایی از دو رویکرد به کسب درآمد توضیح میدهد؛ دو رویکردی که یکی از آنها به نظر کیوساکی درست و دیگری به نظر او غلط است و باعث میشود هیچوقت پولدار نشویم. کیوساکی در کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» آداب سرمایهگذاری درست و دستیابی به موفقیت مالی و تجاری را میآموزد. او معتقد است کار کردن برای دیگران به جای اینکه پول روانۀ جیبهای ما کند، پولهای ما را بر باد میدهد، چون آنچه را که از راه کار کردن برای دیگران به دست میآوریم باید خرج قسط و بدهی و ... کنیم. به باور کیوساکی با به کار بردن شیوهای که او به ما میآموزد میتوانیم بدون اینکه برای دیگری کار کنیم ثروت خود را افزایش دهیم. تأکید کیوساکی در کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» بر این است که ما خود ثروتمان را مدیریت کنیم و کنترل امور مالیمان را به دست گیریم تا بتوانیم ثروت خود را در مدتی کوتاه افزایش دهیم.
مروری بر کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول»
رابرت کیوساکی در کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» از دو تجربۀ متفاوت خود از زیستن با دو پدر حرف میزند و دیدگاههای خود را در باب فقر و ثروت با نقل این دو تجربه توضیح میدهد. یکی از این پدرها پدر خود کیوساکی بوده است. کیوساکی از پدر خودش به عنوان کسی یاد میکند که یک عمر با سختکوشی برای دیگران کار کرده اما به جای کسب درآمد بیشتر و افزایش ثروت خود، همیشه فقیر مانده است. نقطۀ مقابل پدر کیوساکی اما پدر دیگری است. این پدر دیگر، که در کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» به عنوان نماد موفقیت و تولید ثروت از او یاد میشود، پدر یکی از دوستان نزدیک کیوساکی است؛ مردی که رموز و راه و روش افزایش ثروت را خوب میدانسته و به جای اینکه دنبال پول بدود و برای پول کار کند طوری زندگی میکرده که پول خودش سراغ او بیاید و برای او کار کند. این پدر دوم، برخلاف پدر کیوساکی، در زندگی ثروتمند بوده و از رفاه برخوردار بوده است. کیوساکی معتقد است آنچه این دو پدر را با هم متفاوت کرده، طرز فکرشان درباره پول بوده است. پدر کیوساکی میگفته نمیتواند از عهده مخارج بربیاید، اما پدر دوستش همواره دنبال راهی بوده که ببیند چطور میتواند از عهده مخارج برآید. کیوساکی در کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» خانوادهها و مدرسه را بابت اینکه درباره پول و ثروت آموزشهای نادرستی به بچهها میدهند مورد انتقاد قرار میدهد، چون به عقیده او بچهها با همین آموزههای نادرست رشد میکنند و به همین دلیل در بزرگسالی نمیتوانند در مورد امور مالی تصمیمات درستی بگیرند. او در بخشی از این کتاب مینویسد: «در مدارس، هیچگونه آموزشی در خصوص پول، به بچهها داده نمیشود. مدارس، عموماً بر روی آموزشهای تحصیلی و مهارتهای تخصصی تکیه دارند. به همین دلیل است که بانکدارها، پزشکان و حسابدارهایی که با نمرات بالا از دانشگاهها فارغالتحصیل شدهاند، هنوز در امور مالی و مهارتهای اقتصادی زندگیشان، لنگ میزنند.»
درباره رابرت کیوساکی، نویسنده کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول»
رابرت کیوساکی (Robert Kiyosaki)، متولد 1947 در امریکا، تاجر و سرمایهگذار امریکایی و نویسنده و آموزگار رموز موفقیت مالی و تجاری است. کیوساکی از خانوادهای ژاپنی – امریکایی است. پدرش رییس آموزش و پرورش ایالت هاوایی بوده و خودش خلبان هلیکوپتر در جنگ ویتنام. کیوساکی در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتونِ دموکرات در امریکا مشاور اقتصادی بود، اگرچه در زمان نامزدی دونالد ترامپِ جمهوریخواه در انتخابات امریکا از ترامپ حمایت کرد، چون معتقد بود ترامپ روش تولید ثروت و ایجاد شغل را میداند. کیوساکی در سن چهل و هفت سالگی بازنشسته شد. تأسیس شرکت آموزش تجارت و سرمایهگذاری و مدیریت مالی و تدریس در این زمینه از جمله فعالیتهای او در زمینۀ تجارت و کسب و کار و آموزش کسب ثروت است. او معتقد به اهمیت کارآفرینی و کارآفرینان در تولید ثروت است. از دیگر کتابهای کیوساکی که به فارسی هم ترجمه شده میتوان به «چرا ثروتمندان ثروتمندتر میشوند؟»، «هدفگذاری به روش پدر پولدار» و «هوش یک میلیاردر را داشته باشید» اشاره کرد.
درباره ترجمه فارسی کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول»
از کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» چندین ترجمۀ فارسی وجود دارد. ترجمۀ مامک بهادرزاده از این کتاب در انتشارات پیک آوین منتشر شده است. از دیگر ترجمههای کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» میتوان به ترجمۀ غلامحسین سدیرعابدی (منتشرشده در انتشارات ترانه) اشاره کرد.
«پدر پولدار، پدر بیپول» با عنوانهایی دیگر، نظیر «پدر فقیر، پدر ثروتمند» و «بابای دارا، بابای نادار»، نیز ترجمه و منتشر شده است.
رتبۀ کتاب «پدر پولدار، پدر بیپول» در گودریدز: 09/4 از 5.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | روانشناسی |
موضوع فرعی: | موفقیت |
زبان: | فارسی |
قطع: | وزیری |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 280 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک