قدرت داستان گویی در کسب و کار
نویسنده: کیندرا هال
مترجم: نرگس قاسمی
ناشر: آریانا قلم
دسته بندی: بازاریابی و فروش
2,346,000 ریال
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» نوشتۀ کیندرا هال
میگویند برای داشتن کسبوکار موفق باید از قدرت داستانگویی استفاده کنید. اما چطور میتوان این قدرت را بهکار گرفت؟ کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار»، با عنوان اصلی Stories That Stick: How Storytelling Can Captivate Customers, Influence Audiences, and Transform Your Business، کتابی است که، ضمن توضیح نقش مؤثر داستانگویی در رونق و موفقیت کسبوکار، به ما میآموزد که برای جلب مشتری و داشتن کسبوکاری موفق چه داستانی تعریف کنیم و آن را چهجور تعریف کنیم که جذاب و تأثیرگذار باشد.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» از مهارتی سخن میگوید که امروزه هر بازاریابی، برای جلب مشتری و تبدیل کردن او به هوادارِ یک محصول و یک شرکت، باید به آن مجهز باشد و هر کارآفرین و مدیر تجاری، برای پیشی گرفتن از رقبای خود در عرصۀ تجارت و کسبوکار، باید بتواند آن را بهکار گیرد.
کیندرا هال در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» از نیرویی سخن میگوید که میتواند مدیر یک شرکت و صاحب یک کسبوکار را به یک رهبر، کارمند و بازاریاب یک شرکت را به مبلغ کسبوکار و مشتری را به هوادار بدل کند و بازاریابی و کسبوکار را از این رو به آن رو کند. هال در این کتاب بر آن است که فوتوفن داستانگویی برای داشتن کسبوکاری موفق را به صاحبان کسبوکار و آنها که میخواهند به این عرصه وارد شوند یاد دهد.
متن اصلی کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» اولین بار در سال 2019 منتشر شده است.
مروری بر کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار»
برای داشتن کسبوکاری موفق باید داستانهای اصلی مرتبط با کسبوکار را بشناسیم و بدانیم چطور داستان خودمان را پیدا کنیم و آن را بسازیم و سپس نقل کنیم. این جان کلام کیندرا هال در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» است.
در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» سخن از این است که چطور، بهعنوان صاحب کسبوکار و بازاریاب، داستانی برای مشتری تعریف کنیم که از مجاب کردن او از طریق منطق و استدلال فراتر رود و احساسات و عواطف مشتری را برانگیزد و نوعی علاقۀ فراتر از یک مشتریِ صرف به محصول و کسبوکار ما و آنچه میخواهیم به او ارائه دهیم پیدا کند.
کیندرا هال در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» به ما نشان میدهد که چطور یک داستان خوب و ماهرانه و خلاقانه میتواند مشتری یک محصول را به هوادار آن بدل کند و نوعی پیوند عاطفی میان او و محصول و شرکتی که محصول را به او ارائه میدهد پدید آورد.
اما چطور میتوان داستانی ساخت و پرداخت که بر مشتری تأثیری عمیق بگذارد و داستانهای اصلی کسبوکار کدامند و این داستانها را چگونه باید تعریف کرد که واقعاً اثرگذار باشند؟ کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» به کارآفرینان و بازاریابان و اصحاب کسبوکار یاد میدهد که چگونه از داستانگویی برای رسیدن به موفقیت در کسبوکار استفاده کنند.
کیندرا هال در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» داستان را آمیزهای از تکنیک و خلاقیت میداند و ضمن اینکه تکنیکهای داستانگویی موفق و کارآمد برای جلب مشتری را آموزش میدهد بر جنبۀ خلاقانۀ داستان نیز تأکید میکند.
یکی از نکاتی که در کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» به آن توجه شده است، اهمیت داستانگویی در تمام مراحل کسبوکار و نهفقط مرحلۀ ارتباط گرفتن با مشتری و جلب اوست. این کتاب هم از نقش مؤثر داستانگویی در فرایند بازاریابی و جلب مشتری سخن میگوید و هم از نقش داستانگویی در اموری مانند ترغیب کسانی به سرمایهگذاری در یک کسبوکار و تشویق کارمندان یک شرکت به اینکه با انگیزه و انرژی و خلاقیت کار کنند.
نویسندۀ کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» در این کتاب از داستان بهعنوان کلید موفقیت در کسبوکار سخن میگوید و به کارآفرینان و مدیران و بازاریابان یاد میدهد که چطور از این کلید استفاده کنند تا در دنیای پر از رقابت امروز بتوانند از رقیبان خود جلو بزنند و مشتریها را به هواداران پروپاقرص محصولات و خدماتی که ارائه میدهند بدل کنند.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» فوتوفن داستانگویی برای جلب مشتری و کارمند و سرمایهگذار را مرحلهبهمرحله آموزش میدهد.
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» از مقدمه، سه بخش به نامهای «قدرت مقاومتناپذیر داستانگویی»، «چهار داستان اصلی» و «داستان خودتان را خلق کنید»، ده فصل و یک بخش نتیجهگیری و یک ضمیمه تشکیل شده است.
فصلهای دهگانۀ کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» عبارتند از: «شکافهای کسبوکار و پلهایی که دو سویشان را به هم وصل میکنند (یا نمیکنند)»، «روزی روزگاری مغز»، «چیزی که موجب میشود داستان عالی شود»، «داستان ارزش»، «داستان بنیانگذار»، «داستان هدف»، «داستان مشتری»، «داستانتان را پیدا کنید»، «داستان خودتان را بسازید» و «داستان خودتان را بگویید».
دربارۀ کیندرا هال، نویسندۀ کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار»
کیندرا هال (Kindra Hall) روزنامهنگار و سخنران امریکایی است. او نویسندۀ پرفروش نشریۀ «وال استریت ژورنال» و متخصص داستانگویی در عرصۀ کسبوکار است و در سراسر جهان به مدیران اجرایی و رهبران و تیمها و کارآفرینان صنایع گوناگون یاد میدهد که چگونه از قدرت داستانگویی برای موفقیت در کارشان استفاده کنند.
کیندرا هال مدتی هم مدیر داستانگویی مجلۀ «موفقیت» بوده است. از آثار او میتوان به کتابهای «داستانتان را انتخاب کنید، زندگیتان را تغییر دهید» و «بُرِشِ داستان: چگونه رهبران از قدرت داستانها برای برنده شدن در تجارت استفاده میکنند» اشاره کرد.
دربارۀ ترجمۀ فارسی کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار»
کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» با ترجمۀ نرگس قاسمی و بههمراه یادداشتی از سمیه محمدی، مدیرعامل انتشارات آریاناقلم، در این انتشارات به چاپ رسیده است.
نرگس قاسمی، متولد 1362، مترجم ایرانی است. از ترجمههای او میتوان به کتابهای «فریفتۀ تصادف: نقش پنهان شانس در زندگی و بازارها» و «کشف اسرار کارهای منحصربهفرد: کاربرد مهندسی معکوس در کسبوکار» اشاره کرد.
از کتاب «قدرت داستانگویی در کسبوکار» ترجمههای فارسی دیگری هم موجودند. از جملۀ این ترجمهها میتوان به ترجمۀ مهدیه سادات مدنی، با عنوان «قصههایی که میچسبند» (منتشرشده در نشر میلکان)، و ترجمۀ ملیکا معمر، با عنوان «داستانهای تأثیرگذار» (منتشرشده در نشر هورمزد)، اشاره کرد.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | مدیریت |
موضوع فرعی: | بازاریابی و فروش |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 304 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک