(1)
نظریه جامعه شناسی در دوران معاصر (علمی)
نویسنده: جورج ریتزر
مترجم: محسن ثلاثی
ناشر: تمدن علمی
دسته بندی: نظریه
9,500,000 ریال
7,125,000 ریال
٪25
کد کالا
150503
شابک
9789644042829
سال انتشار
1403
قطع
وزیری
تعداد صفحه
996
نوع جلد
شومیز
نوبت چاپ
28
وزن
1400 گرم
معرفی کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر اثر جورج ریتزر
از مشهورترین و پرفروشترین کتابهای نظریه جامعهشناسی. جورج ریتزر، جامعهشناس و نظریهپرداز برجسته، کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر را بر اساس طرحی نو درباره نظریه جامعهشناختی معاصر نوشته است.کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر، اگرچه به زمینه تاریخی نظریه جامعهشناسی نیز توجه دارد، اما تاکید اصلیاش بر نظریه معاصر است و به عنوان مرجعی آکادمیک و معتبر شناخته میشود.
درباره کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر
کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر بیشتر به نظریههایی اختصاص دارد که کاملا جاافتادهاند و امروزه نیز همچنان مطرح هستند و همچنین نظریههایی که در حال پیدا کردن جایشان هستند. اگرچه موضوع این کتاب نظریههای جامعهشناسی معاصر است، اما فهم درست نظریههای امروزی مستلزم قدری آشنایی با تاریخ نظریه جامعهشناسی است. از اینرو، ریتزر در ابتدای کتاب به بازنگری نظریهها و نظریهپردازان عمده در تاریخ جامعهشناسی پرداخته است.ارایه تاریخ نظریه جامعهشناسی کاری سترگ است و ریتزر در کتاب «نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر» برای آنکه بتواند به دوران معاصر تمرکز کند یک طرح تاریخی بسیار مفید و مختصر به دست داده است. هدف او از این کار این بوده که مبنایی تاریخی در اختیار دانشجویان قرار دهد که بحثهای بعدی کتاب را بتوان بر پایه آن استوار کرد. ریتزر تاکید دارد که گرچه افکار جامعهشناختی را تا تاریخ اولیه بشر میتوان ردیابی کرد اما جامعهشناسی به عنوان یک رشته علمی متمایز، عمری بیشتر از یک قرن ندارد. با این حال از یک دیدگاه وسیع، همه نظریههای جامعهشناختی درواقع جنبهای به نسبت نوین دارند.
ریتزر در کتاب «نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر» بر اساس تعریفی ساده میگوید نظریه جامعهشناسی نظام دامنگستردهای از افکار است که با مهمترین قضایای مربوط به زندگی اجتماعی سروکار دارد.
تاکید اصلی او در کتاب «نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر» بر مهمترین آثار جامعهشناسان و یا بر کارهایی است که در رشتههای دیگر انجام گرفته اما در جامعهشناسی مهم تلقی شدهاند. به عبارتی، این کتاب با افکار بزرگ در جامعهشناسی سروکار دارد که از بوته آزمون زمان موفق بیرون آمدهاند و نیز آن نظامهای فکری که به قضایای عمده و پهندامنه اجتماعی میپردازند.
محسن ثلالثی، مترجم کتاب «نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر» در پایان هر فصل برای چکیده کردن و قابل فهمتر ساختن مطالب فصل، سی پرسش و پاسخ به نسبت مفصل آورده است. در پایان کتاب نیز واژهنامهای ضمیمه شده که بیشترین معادلهای فارسی اصطلاحات جامعهشناسی را دربرگرفته است.
خلاصه کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر
در بخشی از کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر درباره تاریخ آغاز گرفتن نظریه جامعهشناسی آمده: «انسانها از همان آغاز تاریخ پیوسته به زندگی اجتماعی میاندیشیده و نظریههایی درباره آن میپروراندهاند. اما در اینجا ما به دوران تاریخی آغازین یونان و رم و حتی به قرون وسطی بازنمیگردیم. این برای آن نیست که آدمها در این دوران تاریخی افکار جامعهشناختی در سر نداشتند، بلکه برای آن است که پهنه زمانی محدودی را برای کار خود برگزیدیم؛ زیرا در غیر اینصورت میبایست وقت زیادی را صرف افکار معدودی کنیم که با جامعهشناسی نوین کموبیش ارتباط دارند».درباره جورج ریتزر نویسنده کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر
جورج ریتزر، جامعهشناس و نظریهپرداز مشهور امریکایی، در سال 1940 متولد شد. او که استادی برجسته در دانشگاه مریلند است، به طور خاص در زمینههای نظریه جامعهشناسی و جامعهشناسیِ کار، به تدریس و تالیف پرداخته است. او از سال 1989 سرپرست بخش جامعهشناسی نظری و از سال 1980 سرپرست بخش سازمانها و مشاغل در انجمن جامعهشناسی امریکا بوده است. ریتزر به عنوان جامعهشناس و استادی ممتاز شناخته میشود و به این اعتبار جایزه تدریس درخشان را کسب کرده است. او همچنین در موسسه بررسیهای عالی هلند و در شورای مدیریت بررسیهای عالی سوئد در علوم اجتماعی عضویت دارد. «دانشنامه جهانی شدن»، «مصرف در عصر دیجیتال» و «نظریه جامعهشناختی مارکس، دورکیم، وبر، زیمل» از دیگر آثار ریتزر است که به فارسی ترجمه شدهاند.کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب نظریه جامعهشناسی در دوران معاصر به عنوان منبع درس نظریه در آزمون کارشناسی ارشد علوم اجتماعی به شمار میرود از اینرو دانشجویان به عنوان مخاطبان اصلی این کتاب شناخته میشوند. با اینحال این کتاب به دلیل احاطه ریتزر بر نظریه جامعهشناسی و همچنین شیوه نگارش اثر برای تمام علاقهمندان به جامعهشناسی مفید و خواندنی است.دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | جامعه شناسی |
موضوع فرعی: | نظریه |
زبان: | فارسی |
قطع: | وزیری |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 996 |
نقد و بررسی
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
کنترل کیفی
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
کتاب هدیه بدهیم
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
ارسال سریع کتاب
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک