تاریخ فلسفه غرب جلد 4
فلسفه در جهان جدید
نویسنده: آنتونی کنی
مترجم: رضا یعقوبی
ناشر: کتاب پارسه
دسته بندی: تاریخ
4,485,000 ریال
کتاب «تاریخ فلسفه غرب 4» نوشته «آنتونی کنی»
A New History of Western Philosophy
کتاب «تاریخ فلسفه غرب4» نوشته «آنتونی کنی» اثری شناخته شده و دارای اهمیت برای دوستداران فلسفه است. کتاب، راهنمایی ارزشمند است که از طریق تحقیق فلسفی خواننده را با تاریخ فلسفه و پیشینه فکری فیلسوفان بزرگ آشنا میکند. فیلسوفان ما قبل سقراط با ارتباطی که با علوم مختلف داشتند دانشمند نیز نامیده میشدند، اما افلاطون نخستین شخصی بود که واژه «فلسفه» را به شکل امروزی به کار برد. بیشتر افراد اهل مطالعه، در طلب دانستن و بینشی عمیقتر از جهان هستند. افرادی که با طرح سوالاتی در پی تحقیق و بررسی گذشتگان میپردازند و آن را تفسیر و تحلیل میکنند. تاریخ فلسفه در این نوع مطالعات بسیار مهم و کاربردی است. پرسشهای فلسفی و آشنایی با اندیشههای فلاسفهی گذشته به جهان بینی ما وسعت میبخشند. افراد جستجوگر و دوستدار مطالعه با آشنایی فضای فکری اندیشمندان و تفسیرهای فیلسوفان میتوانند به شناخت عمیقتری از علل و عواملی دست یابند که برایشان مبهم بوده است. همچنین خواننده میتواند تاریخ و روند رشد فلسفه را از دوران باستان تا به امروز درک کند. بنابراین سیر در جهان تاریخی فلسفه ارزشمند و قابل ستایش است. «آنتونی کنی» با توجه به اهمیت تاریخ فلسفه در مجموعه چهار جلدی «تاریخ فلسفه غرب» علاوه بر جایگاه فلسفه به تفسیر و تحلیل مفاهیم و مکاتب فلسفی نیز میپردازد. از این رو مجموعه چهار جلدی «تاریخ فلسفه غرب» یکی از آثار شناخته شده و مهم معرفی شده است. یادآوری میشود؛ جلد چهارم از مجموعه کتاب «تاریخ فلسفه غرب» به فلسفه در جهان جدید اختصاص دارد.
درباره کتاب «تاریخ فلسفه غرب4»
کتاب در بخش ابتدایی با نام «از بنتام تا نیچه» به سوداگری بنتام، نیچه، فلسفه اراده شوپنهاور همچنین ماتریالیسیم دیالکتیک داروین و انتخاب طبیعی و ...میپردازد. بخش دوم با عنوان از پیرس تا استراوسون به پیرس و پراگماتیسم، ایدهآلیسم انگلیسی و منتقدانتش، ریاضیات، منطق و زبان از نگاه برتراند راسل همچنین رساله و فلسفه ویتگنشتاین اختصاص دارد. از فروید تا دریدا، منطق، زبان عناوین بخش سوم تا پنجم کتاب «تاریخ فلسفه غرب 4» هستند. معرفت شناسی عنوان بخش ششم کتاب است که روشهای علم، منطق، معرفت از طریق آشنایی و معرفت از طریق توصیف را بررسی میکند. آنتونی کنی در قسمتهای مابعد الطبیعه، فلسفه ذهن و اخلاق به تحلیلهای شوپنهاور و کییر کگورد میپردازد. بخش دهم با نام زیباییشناسی هم از بخشهایی است که با زیبایی و تراژدی، هنر و موسیقی در فلسفه توضیحاتی ارائه میکند. بخش یازدهم فلسفه سیاسی نام دارد و بخش پایانی با عنوان «خدا »در زیربخشهایی به بررسی مرگ و حیات از نگاه فیلسوفان میپردازد.
در قسمتی از کتاب «تاریخ فلسفه غرب4» میخوانیم: «انقلابهای ناموفق قارهای در 1848 دقیقا بعد از شصت سالگی شوپنهاور اتفاق افتادند. در شصت سالگی محبوب نسلی بود که از تلاش سیاسی برای بهبود اوضاع جهان سرخورده شده بودند. حالا دیگر محبوب همان نهاد دانشگاهی آلمان بود که در نوشتههایش آن را به باد انتقاد گرفته بود. او در همین جهانی که آن را به عنوان توهمی نفرتآور تقبیح میکرد، از نعمتهای فراوان برخوردار بود. اگر کسی گله میکرد که چرا زندگی خودش با آن زندگی زاهدانه آرمانی که جار میزند خیلی فرق دارد، پاسخ میدارد «تقاضای عجیبی است که از یک فیلسوف اخلاق بخواهیم فقط آن فضیلتی را یاد بدهد که خودش دارد.»
درباره نویسنده کتاب «تاریخ فلسفه غرب4»
سر آنتونی جان پاتریک کنی مشهور به آنتونی کنی فیلسوف انگلیسی است. او سال 1931 در لیورپول انگلستان متولد شد. تحصیلاتش در دانشگاه گریگوی حکمت مدرسی و الهیات مسیحی بود. او مدتی کشیش بود و سپس در دانشگاه آکسفورد به تحصیل پرداخت و با فلسفهی تحلیلی آشنا شد. آنتونی کنی را فیلسوف تحلیلی میشناسند. او در زمینه فلسفه باستان، فلسفه قرون وسطی، فلسفه دین، فلسفه اخلاق و همچنین فلسفه ویتگنشتاین فعالیت دارد. آقای کنی در گذشته رئیس فرهنگستان بریتانیا و انجمن سلطنتی فلسفه بوده است. همینطور استاد فلسفه دانشکده اکستر و ترینیتی آکسفورد بوده و سپس استاد کالج بالیول در همان دانشگاه شده است.
در سال 1992 آنتونی کنی از الیزابت دوم لقب «سِر» گرفت. مهمترین اثر آنتونی کنی مجموعه چهار جلدی «تاریخ فلسفه غرب» است. بهتر است بدانید: نشریه «فرست تینگر» مجموعه چهار جلدی «تاریخ فلسفه غرب» را بهترین تاریخ فلسفه تک مؤلف پس از تاریخ فلسفه کاپلسون معرفی کرده است. از دیگر آثار آنتونی کنی میتوان به کتاب «آکویناس»، «آکویناس و فلسفه ذهن»، «ایمان چیست»، «ایمانوئل کانت»، «درآمدی بر تاریخ مصور فلسفه غرب»، «معماری زبان و ذهن در فلسفه ویتگنشتاین»
بهتر است بدانید: جشن رونمایی مجموعه «تاریخ فلسفه غرب» در تاریخ 16 مرداد 1398 به کوشش مجله بخارا با عنوان شب فلسفه غرب در تهران برگزار شده است. همچنین پیامی از سوی آنتونی کنی برای این مراسم ارسال شده بود که برای حاضران خوانده شد. آنتونی کنی در قسمتی از پیامش درباره ابن سینا گفته بود: «ابن سینا در طول قرون وسطی و بعد از آن بیتردید تاثیرگذارترین فیلسوف بعد از افلاطون و ارسطو بوده است و امیدوارم فلسفه ایران در عصر حاضر به همان شکوفاییاش در عصر ابنسینا برسد.»
درباره ترجمه فارسی کتاب «تاریخ فلسفه غرب 4»
کتاب «تاریخ فلسفه غرب4» توسط «رضا یعقوبی» به فارسی برگردانده شده است. کتاب از سوی بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه برای علاقهمندان و دوستداران مطالعه منتشر شده است.
رتبه کتاب «تاریخ فلسفه غرب4» در گودریدز: 4.3 از 5
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | فلسفه |
موضوع فرعی: | تاریخ |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | گالینگور |
تعداد صفحه: | 496 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک