مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!
راهکارهایی ساده برای جهش های بزرگ در کار و زندگی
نویسنده: اوزان وارول
مترجم: حمید هاشمی
ناشر: میلکان
دسته بندی: عمومی
660,000 ریال
کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن! (راهکارهایی ساده برای جهشهایی بزرگ در کار و زندگی)» نوشتۀ اوزان وارول
آموزههای یک دانشمند موشکی برای موفقیت در زندگی. کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن! (راهکارهایی ساده برای جهشهایی بزرگ در کار و زندگی)»، با عنوان اصلی Think Like a Rocket Scientist: Simple Strategies You Can Use to Make Giant Leaps in Work and Life، کتابیست انگیزشی برای ایجاد تغییر در شیوه زندگی روزمره و غلبه بر مشکلات و موانع. اوزان وارول در کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» از آنچه در دوره کار به عنوان دانشمندی موشکی آموخته است، روشها و ابزارهایی برای بهتر کردن زندگی استخراج کرده و این روشها و ابزارها را در اختیار کسانی گذاشته که دنبال راهی برای ایجاد تغییر و دستیابی به موفقیت در زندگی شغلی و دیگر ارکان زندگی خویشاند.
وارول در کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» سعی دارد به مخاطبان خود بیاموزد که چگونه خلاقانه فکر و عمل کنند و به جای پیروی از راههای رفته، به راههای نرفتهای که غیرممکن مینمایند بیندیشند. او در این کتاب، مخاطبان خود را علیه کلیشهها تجهیز میکند.
متن اصلی کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» اولین بار در سال 2020 منتشر شده است.
مروری بر کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!»
کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» از پیشگفتار، نُه فصل، مؤخرهای با عنوان «جهانی جدید» تشکیل شده است. فصلهای نُهگانۀ کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» در سه بخش یا به قول نویسنده در سه «مرحله» با عنوانهای «راهاندازی»، «شتاب» و «دستیابی به هدف» تنظیم شدهاند و نویسنده به این صورت توضیح داده است که چطور میتوان به کمک ابزارهای دانشمندان موشکی، گامبهگام و مرحلهبهمرحله به جانب موفقیت قدم برداشت و به آن دست یافت.
وارول در پیشگفتار کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» توضیح میدهد که «منظور از موشکی در این کتاب مجموعهی دانشهای مهندسی است که برای سفرهای فضایی لازم است.»
فصلهای کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» عبارتند از: «پرواز علیرغم عدم اطمینان»، «استدلال براساس عناصر اولیه»، «نقشآفرینی ذهن»، «فکرکردن مثل فاتحان ماه»، «چطور است دو مریخنورد به جای یکی بفرستیم؟»، «قدرت لازم برای تغییر رأی»، «آزمایش در حالت پرواز، پرواز در حالت آزمایش»، «هیچچیز مثل شکست به موفقیت ما کمک نمیکند» و «هیچچیز مثل موفقیت باعث شکست نمیشود».
وارول در کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!»، به زبانی ساده و شیرین و همراه با نقل مثالها و حکایتهای گوناگونِ مربوط به موضوع کتاب، مخاطبان خود را تشویق میکند که برای دستیابی به موفقیت خطر کنند و خلاقانه بیندیشند. این چیزیست که به اعتقاد وارول و بنا به تجربۀ او از دانشمندان موشکی میتوان آموخت. او مجهز بودن به تفکر انتقادی و خلاقانه را ویژگی دانشمندان موشکی میداند و معتقد است میتوان از این ویژگی در زندگی روزمره استفاده کرد و الگوهای قدیمی را کنار گذاشت و راههای تازهای را در زندگی آزمود و از این طریق به موفقیت رسید. او در بخشی از پیشگفتار این کتاب مینویسد: «فکرکردن مانند دانشمند موشکی یعنی سعی کنیم از دیدی متفاوت به جهان نگاه کنیم. دانشمندان موشکی هر چیز غیرقابلتصوری را ممکن میدانند و مسائل حلنشدنی را حل میکنند. آنها شکستها را به موفقیت و محدودیتها را به مزیت تبدیل میکنند. هر شکستی را معمایی میدانند که باید آن را حل کرد، نه بنبستی که نمیتوان از آن عبور کرد. آنها براساس اعتقاد کورکورانه حرکت نمیکنند، بلکه با سلاح شک و تردید راه خود را میجویند. هدف آنها کسب نتایج کوتاهمدت نیست، بلکه به پیشرفتهای طولانیمدت فکر میکنند. آنها میدانند هیچ قانونی وحی مُنزل نیست، هیچ پیشفرضی غیرقابل تغییر نیست و همیشه میتوان راه جدیدی برای حل مشکلات پیدا کرد.
برخی از نکاتی که در این کتاب مطرح میکنیم، در مورد تمام علوم صدق میکند و شاید در علوم هوافضا، بهخاطر هزینههای بالایی که دارد، اهمیت بیشتری داشته باشد. چون با پرتاب هر موشک صدها میلیون دلار هزینه میشود و اگر فضاپیما سرنشین انسانی داشته باشد، جان وی در معرض خطر است.»
درباره اوزان وارول، نویسنده کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!»
اوزان وارول (Ozan Varol)، متولد 1981، دانشمند موشکی، استاد حقوق، نویسنده و سخنران اهل ترکیه است. وارول برای تحصیل در رشتۀ اخترفیزیک از ترکیه به امریکا رفت و سپس به تیم عملیاتی مریخنورد 2003 پیوست. همین تجربهها در زمینۀ هوافضا او را در نوشتن کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» یاری کرد. وارول البته پس از کار در زمینۀ هوافضا، استاد حقوق کالج لوئیس و کلارک شد. از او مقالات مختلفی در نشریاتی چون «وال استریت ژورنال»، «نیوزویک»، «تایم» و «واشنگتن پست» منتشر شده است. وارول امروزه به نوشتن در وبسایت خود و تهیۀ پادکست مشغول است. برگزاری سمینارهای مختلف برای شرکتهای بزرگ و سازمانهای غیرانتفاعی و نهادهای دولتی از دیگر فعالیتهای اوست. کتاب «کودتای دموکراتیک» از آثار مشهور وارول است.
درباره ترجمۀ فارسی کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!»
کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن! (راهکارهایی ساده برای جهشهایی بزرگ در کار و زندگی)» با ترجمۀ حمید هاشمی در نشر میلکان منتشر شده است. حمید هاشمی، متولد 1363 در قم، دارای دکترای ادبیات فرانسه از دانشگاه شهید بهشتی است. از دیگر ترجمههای او میتوان به کتابهای «دختری با کُتِ آبی»، «نوشتن با تنفس آغاز میشود: پیکربخشی صدای معتبرتان»، «امپراطوری اردوغان: ترکیه و سیاست خاورمیانه» و «تا به آخر با هیتلر: خاطرات پیشکار هیتلر» اشاره کرد.
رتبۀ کتاب «مثل یک دانشمند موشکی فکر کن!» در گودریدز: 4.26 از 5.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | مدیریت |
موضوع فرعی: | عمومی |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 376 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک