با نقشه درست پیش برویم
نویسنده: برنه بروان
مترجم: سحر اعتباری
ناشر: شالگردن
دسته بندی: خودیاری
975,000 ریال
کتاب «با نقشه درست پیش برویم» نوشتۀ برنه براون
نقشۀ راهی برای بیان احساسات و عواطف و تجربهها و دستیابی به ارتباطات معنادارِ انسانی. کتاب «با نقشه درست پیش برویم: اطلس قلب، راهنمایی برای زندگی بهتر و ترسیم ارتباط معنادار و زبان تجربه انسانی»، با عنوان اصلی Atlas of the Heart: Mapping Meaningful Connection and the Language of Human Experience، نقشهای است که مسیر دستیابی به ارتباطات معنادار با دیگران را به مخاطبان خود نشان میدهد.
برنه براون در کتاب «با نقشه درست پیش برویم» بر آن است که به مخاطبان خود بیاموزد چطور زبانی بیابند که به کمک آن بتوانند با دیگران درباره احساسات و تجربههای مختلف و عام انسانیای که خودشان با آنها درگیر بودهاند یا درگیر هستند، از احساسات و تجربههای خوشایند گرفته تا احساسات و تجربههای ناخوشایند، حرف بزنند و زبانی بیابند که به کمک آن بتوانند تجربهها و احساساتشان را با دیگران به اشتراک بگذارند و از این طریق به ارتباطاتی معنادار با دیگران دست یابند.
کتاب «با نقشه درست پیش برویم» در پی ارائۀ پاسخهایی قطعی به پرسشهای ما درباب احساسات و تجربههایی که همهمان بهنحوی با آنها، یا دست کم با بعضی از آنها، سروکار داریم نیست. نویسنده در این کتاب به جای ارائۀ پاسخ قطعی، از این احساسات و تجربههای مختلف، به زبانی گرم و شیرین و صمیمی، حرف میزند تا به ما هم یاد بدهد چطور از آنها با یکدیگر حرف بزنیم.
متن اصلی کتاب «با نقشه درست پیش برویم» اولین بار در سال 2021 منتشر شده است.
مروری بر کتاب «با نقشه درست پیش برویم»
در کتاب «با نقشه درست پیش برویم» صحبت از هشتاد و هفت احساس و تجربۀ مختلف است که احتمالاً برای همه یا اغلب ما احساسات و تجربههایی آشنا هستند.
جذابیت کتاب «با نقشه درست پیش برویم» در این است که نویسنده در این کتاب به زبانی قصهوار و صمیمی از این احساسات و تجربهها سخن میگوید و اینگونه به ما میآموزد که چطور چنین احساسات و تجربههایی را بیان کنیم.
کتاب «با نقشه درست پیش برویم» کتابی است که در آن ارتباط درست و معنادار با دیگران، در گروِ ارتباط درست هرکس با خودش نشان داده شده است.
در این کتاب، هم صحبت از احساسات و تجربههای خوشایند است و هم صحبت از احساسات و تجربههای ناخوشایند. درواقع در کتاب «با نقشه درست پیش برویم» به همراه برنه براون به دنیای احساسات و تجربههای مختلف و متنوع انسانی سفر میکنیم و گاهی آنچه را پیشتر تجربه کردهایم دوباره تجربه میکنیم و گاهی چهبسا همراه نویسنده در احساسات و تجربههایی سهیم شویم که خودمان قبلاً با آنها سروکار نداشتهایم، اگرچه شاید بهواسطۀ دیگرانی که با آن احساسات و تجربهها سروکار داشتهاند آشناییای با آنها پیدا کرده باشیم.
برنه براون کتاب «با نقشه درست پیش برویم» را با شرح قصهوارِ ماجراهایی از زندگی خودش آغاز میکند و به زبانی آمیخته به طنز از خانوادهای که در آن رشد کرده سخن میگوید و از بحرانهای احساسیای که در کودکی و نوجوانی داشته و از اینکه والدینش چه اشتباهاتی در زمینۀ ارتباط با بچههایشان داشتهاند و این اشتباهات چه معضلاتی را پدید آورده است.
کتاب «با نقشه درست پیش برویم» از مقدمهای با عنوان «معرفی»، که نویسنده بر پیشانی آن شعری از مولوی را آورده، و سیزده فصل تشکیل شده است. فصلهای سیزدهگانۀ کتاب «با نقشه درست پیش برویم» عبارتند از: «وقتی اوضاع نامعلوم یا خیلی سخت باشد، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی مقایسه میکنیم چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی اوضاع طبق برنامه پیش نمیرود، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی چیزی را درک نمیکنیم چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی اوضاع آنطور که دیده میشود نیست، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی آسیب میبینیم، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی با دیگران هستیم چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی به خواستههایمان نمیرسیم، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی به دنبال ارتباط هستیم، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی دریچهی قلبمان باز است، چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی اوضاع زندگی خوب است چه حالی پیدا میکنیم؟»، «وقتی در حق ما بیاحترامی یا بیانصافی میشود چه حالی پیدا میکنیم؟» و «با ارزیابی کردنِ خودمان، چه حالی پیدا میکنیم؟».
در فصلهای مختلف کتاب «با نقشه درست پیش برویم» از احساسات و تجربههای گوناگون و آشنایی چون استرس، عشق، بیعشقی، دلشکستگی، حقارت، قناعت، حقشناسی، گناه و... سخن رفته است.
درباره برنه براون، نویسنده کتاب «با نقشه درست پیش برویم»
کاساندرا برنه براون (Casandra Brené Brown)، متولد 1965، مددکار اجتماعی بالینی، استاد دانشگاه، سخنران عمومی و پژوهشگر امریکایی است. عمده شهرت براون بهخاطر تحقیقاتش درباره شرم، آسیبپذیری و رهبری و نیز سخنرانیاش در تداکس در سال 2010 است.
برنه براون دارای لیسانس و فوق لیسانس مددکاری اجتماعی و دکترای فلسفه در مددکاری اجتماعی است. از آثار او میتوان به کتابهای «روانشناسی خجالت»، «موهبتِ کامل نبودن» و «با اقتدار برخاستن، آن هم وقتی زمین خوردهایم و تنهاییم» اشاره کرد.
درباره ترجمۀ فارسی کتاب «با نقشه درست پیش برویم»
کتاب «با نقشه درست پیش برویم: اطلس قلب، راهنمایی برای زندگی بهتر و ترسیم ارتباط معنادار و زبان تجربه انسانی» با ترجمۀ سحر اعتباری در انتشارات شالگردن منتشر شده است. سحر اعتباری کتاب «با پیشوا تا ابد» را هم به فارسی ترجمه کرده است.
از کتاب «با نقشه درست پیش برویم» ترجمههای دیگری هم موجود است که از جملۀ آنها میتوان به ترجمۀ سپیده شیخقاسمی اشاره کرد. این ترجمه با عنوان «اطلس دل: طرحی برای پیوند معنادار و زبانی برای انتقال تجربههای انسانی» در نشر میلکان منتشر شده است.
رتبۀ کتاب «با نقشه درست پیش برویم» در گودریدز: 4.37 از 5.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | روانشناسی |
موضوع فرعی: | خودیاری |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 292 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک