کتاب کوچک خوشی های ژاپنی
نویسنده: ارین نیئیمی لانگهرست
مترجم: فرزانه بیطرفان
ناشر: کتاب پارسه
دسته بندی: خودیاری
2,662,500 ریال
«کتاب کوچکِ خوشیهای ژاپنی» نوشتۀ ارین نیئیمی لانگهِرست
چگونه میتوانیم با کمک فرهنگ و سنتهای ژاپنی به زندگی روزمرۀ خود غنا بخشیم و زندگی شادتری داشته باشیم؟ «کتاب کوچکِ خوشیهای ژاپنی»، با عنوان اصلی A Little Book of Japanese Contentments: Ikigai, Forest Bathing, Wabi-sabi, and More، یک کتاب راهنمای جذاب و خواندنی درباب ژاپن و آداب و رسوم و سنتهای آن و چیزهایی است که یک غیرژاپنی میتواند، برای رسیدن به احساس رضایت و آرامش در زندگیاش، از ژاپنیها بیاموزد.
ارین نیئیمی لانگهِرست در «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» عینکی در اختیار ما میگذارد که وقتی آن را به چشم بزنیم میتوانیم همهچیز را از دید ژاپنیها ببینیم و درک کنیم و نگاهی متفاوت به زندگی داشته باشیم؛ نگاهی که ما را از اضطراب و دلهره و آنچه باعث میشود از خودمان، روابطمان و زندگی فردی و اجتماعی و شغلیمان احساسی ناخوشایند داشته باشیم، میرهاند.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» هم یک کتاب مفید برای خودیاری است و هم ما را با ریزهکاریهای فرهنگ و حکمت ژاپنی آشنا میکند و دلایل تفاوت ژاپنیها با دیگر ملل و خاص بودنشان را توضیح میدهد.
در عصری که همه بهشدت تحت بمباران تبلیغاتیِ مروجانِ کامل و بینقص بودن هستیم و میترسیم اگر از الگوهای رایج کمال تبعیت نکنیم تنها بمانیم، «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» یادمان میدهد که از متفاوت بودن، ناقص بودن و در همهچیز بهکمال نبودن نهراسیم و با نقصهای خود آشتی کنیم و زیاد تسلیم هیاهوهای تبلیغاتی پیرامونمان نشویم.
متن اصلی «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» اولین بار در سال 2018 منتشر شده است.
مروری بر «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی»
ارین نیئیمی لانگهِرست در «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» از کاربرد میراث فکری و فرهنگی ژاپنی در بهتر کردن زندگی روزمره سخن میگوید. او در این کتاب به ما میگوید که ژاپنیها، از اعصار کهن تا امروز، چطور و با چه نگرشی با زندگی مواجه شدهاند و چگونه توانستهاند، دربرابر آنچه آدمی را مضطرب و سرگشته و نگران میکند و بحرانی را در زندگی انسان رقم میزند، اعتمادبهنفس و استقامت را در خود تقویت کنند و با شادمانی و نیرویی سرشار، که برگرفته از آموزههای کهنشان است، بر مشکلات مختلف زندگی روزمره فائق آیند.
با خواندن «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» میآموزیم که چطور، با کمک میراث فکری و فرهنگی ژاپنیها، به حس شادکامی در زندگی برسیم و شادمانه و گشوده به زندگی بنگریم.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» راز و رمز تعادل و آشتی با جهان را به ما میآموزد و یادمان میدهد که نقصهای خودمان را بپذیریم و زیبایی را در نقص بیابیم و بیهوده برای کامل و بینقص بودن تقلا نکنیم.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» به ما یاد میدهد که چطور ذهن و جسم خود را جوری پرورش دهیم که در زندگی احساس شادی و آرامش و رضایت کنیم و بر مشکلاتی که ما را دچار ترس و اضطراب میکنند و تعادل زندگیمان را برهم میزنند فائق آییم.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» چشماندازی تازه را به روی جهان، پیش چشم ما میگشاید؛ چشماندازی که از آن میتوانیم جور دیگری به زندگی بنگریم و زندگی روزمرۀ خود را غنیتر و شادتر کنیم.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» راز لذت بردن از خوشیها و لحظههای کوچک را به ما میآموزد. این کتاب به ما یادآور میشود که رسیدن به حس رضایت و خوشبختی از طریق تغییرات بزرگ و پرسروصدا به دست نمیآید و این احساس با ایجاد تغییراتی بسیار کوچک و نامرئی و مینیاتوری در سبک زندگی و ذهنیتمان به دست میآید و با تبدیل کردن این تغییرات کوچک به عادتهای روزانهمان.
«کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» از مقدمه، سه بخش با عنوانهای «کُوکُورو (قلب و ذهن)»، «کارادا (بدن)» و «شوکانکا (شکلدادن به عادتها» و ده فصل تشکیل شده است.
فصلهای دهگانۀ «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی» عبارتند از: «ایکیگای (انگیزش)»، «وابیسابی (زیباییِ نقص و ناپایداری)»، «کینتسوگی (یافتن زیبایی در نقص و عدم کمال)»، «شینرینیوکو (تغذیه از طبیعت)»، «ایکهبانا (هنر گلآرایی)»، «تابهمونو (غذا)»، «اوچا (چای)»، «اونسن (چشمههای آب گرم و آبتنی)»، «خوشنویسی (خطاطی و سومیئه)» و «خانۀ ژاپنی».
دربارۀ ارین نیئیمی لانگهِرست، نویسندۀ «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی»
ارین نیئیمی لانگهِرست (Erin Niimi Longhurst) بازاریاب دیجیتال و وبلاگنویس ژاپنی – انگلیسیِ ساکن لندن است.
لانگهرست، که از مادر ژاپنی است و زیاد به ژاپن سفر میکند، دلبسته و علاقهمند به فرهنگ ژاپن و سنتها و سبک زندگی ژاپنی است. او در وبلاگش، که بر غذا و سفر و سبک زندگی متمرکز است، مطالب زیادی دربارۀ ژاپن نوشته و در این وبلاگ به معرفی سبک زندگی ژاپنی و آموزش پخت غذاهای ژاپنی پرداخته و نیز توصیههایی برای سفر به ژاپن ارائه داده است.
ارین نیئیمی لانگهِرست، بهجز «کتاب کوچک خوشیهای ژاپنی»، کتابهای دیگری هم در ترویج فرهنگ و سنتهای ژاپنی نوشته است که از جملۀ آنها میتوان به کتاب «ژاپُنیسم: هنر دستیابی به رضایت» اشاره کرد.
دربارۀ ترجمۀ فارسی «کتاب کوچکِ خوشیهای ژاپنی»
«کتاب کوچکِ خوشیهای ژاپنی» با ترجمۀ فرزانه بیطرفان در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه منتشر شده است.
فرزانه بیطرفان، متولد 1369، مترجم ایرانی است. از ترجمههای او میتوان به کتاب «در محضر شوپنهاور» اشاره کرد.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | روانشناسی |
موضوع فرعی: | خودیاری |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | گالینگور |
تعداد صفحه: | 280 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک