چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
چرا کوچک ترین آسیب های روانی بزرگ ترین پیامدها را دارند؟
نویسنده: نیکول لپرا
مترجم: عباس عبداللهی ، سحر غفوری
ناشر: پندار تابان
دسته بندی: خودیاری
1,331,250 ریال
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم: چرا کوچکترین آسیبهای روانی بزرگترین پیامدها را دارند؟» نوشتۀ نیکول لپرا
کتابی برای رسیدن به آرامش درونی از طریق روانشناسی کُلنگر. کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم: چرا کوچکترین آسیبهای روانی بزرگترین پیامدها را دارند؟»، با عنوان اصلی How to Do the Work: Recognize Your Patterns, Heal from Your Past, and Create Your Self، کتابیست که به ما یاد میدهد چطور با توانمندسازی خود، از دورِ باطلِ اشتباهات و افکار و عادات غلط بر جا مانده از گذشته نجات یابیم و با خلاصی از تکرار افکار و عادتها و الگوهای غلطی که میراث گذشتۀ ما هستند، بهسوی تغییر مثبت و رسیدن به صلح با خود و آرامش درونی گام برداریم.
در کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟»، چنانکه در مقدمۀ عباس عبداللهی و سحر غفوری بر ترجمۀ فارسی این کتاب اشاره شده، «یاد خواهیم گرفت انسان میتواند حال خودش را بهتر کند» و «توانایی بهدستآوردن حال خوب واقعیت وجودی در درون ماست، زیرا هیچکس بهجز خود ما بهدرستی نمیداند که چه چیز برای ما بهعنوان موجودی منحصربهفرد و متمایز از دیگری بهتر است.»
نیکول لپرا در کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» پیوند میان تجربۀ عرفانی و کشفوشهود درونی با روانشناسی و تأثیر چنین تجربهای را بر تغییرِ حالِ درونی و پیدا کردنِ خود واقعی و صلح با خویشتن و رسیدن از حال بد به حال خوب نشان میدهد.
متن اصلی کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» در سال 2021 منتشر شده است. این کتاب رتبۀ اول پرفروشهای نیویورک تایمز را به خود اختصاص داده است.
مروری بر کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟»
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» مبتنی بر روانشناسی کلنگر است؛ یعنی مبتنی بر شیوهای از روانشناسی که انسان را کلیت یکپارچهای از ذهن و جسم و روح میبیند و درصدد است که روابط متقابل این سه بخش از وجود انسان را توضیح دهد و اینها را مرتبط با یکدیگر میبیند.
نیکول لپرا در بخشی از دیباچۀ کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» روانشناسی کلنگر و کارکرد و تأثیر آن را اینگونه توضیح میدهد: «روانشناسی کلنگر بر ذهن، جسم و روح متمرکز است و در مسیر بازیابی تعادل بدن، سیستم عصبی و التیام زخمهای عاطفی حلنشده به کار میرود. این کار به شما قدرت میدهد که به خود واقعیتان تبدیل شوید. این داستانی جدید و جالب را برای ما حکایت میکند؛ اینکه علائم جسمانی و روانشناختی برای ما پیاماند، نه تشخیصهای مادامالعمری که فقط موظف باشیم مدیریتشان کنیم. این روش برخلاف درمانهای دیگر به بررسی ریشهی درد مزمن، استرس، خستگی، اضطراب، اختلال و بیتعادلی سیستم عصبی میپردازد. و به ما کمک میکند توضیح دهیم که چرا بسیاری از ما احساس میکنیم گیر افتادهایم، بیاعتنا و بیعلاقه شدهایم یا گم شدهایم. بهعلاوه ابزارهای کارآمدی ارائه میدهد که شما را قادر میسازد عادتهای جدیدی برای خودتان ایجاد کنید، رفتار دیگران را درک کنید و از این ذهنیت رها شوید که ارزش شما را کسی یا چیزی بیرون از شما تعیین میکند.»
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» به ما میآموزد که بعضی معضلات روحیِ اکنونِ ما، برآمده از الگوهای غلطیاند که از گذشته و کودکی در ما نهادینه شدهاند و باید برای رسیدن به آرامش درونی و ارتباطی درست با دنیا و آدمها و دستیابی به زندگی بهتر، خودمان را از آن الگوها خلاص کنیم.
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» از یادداشتی از نویسنده و پیشگفتاری از او با عنوان «شب تاریک روح»، دیباچهای با عنوان «مقدمهای بر روانشناسی کلنگر»، سیزده فصل و مؤخرهای با عنوان «جعبهی پیتزا» تشکیل شده است.
فصلهای سیزدهگانۀ کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» عبارتند از: «شما بهترین منجی خودتانید»، «خودآگاه: آگاه شوید»، «رویکردی نو به آسیب»، «آسیب (ترومای) جسمانی»، «تمرینهای بهبود دهنده و التیامبخش و بدن»، «قدرت باور»، «ملاقات با کودک درون»، «داستانهای ایگو»، «پیوندهای آسیبزا»، «مرزها»، «بازوالدگری»، «بلوغ هیجانی» و «وابستگی متقابل».
درباره نیکول لپرا، نویسنده کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟»
دکتر نیکول لپرا (Nicole LePera) روانشناس و بنیانگذار روانشناسی کلنگر است. لپرا دانشآموختۀ روانشناسی بالینی در دانشگاه کرنل و مدرسۀ جدید تحقیقات اجتماعی است. او همچنین حساب کاربری بسیار محبوبی در اینستاگرام دارد و در آن مباحثی مهم و کاربردی را برای جامعۀ خودالتیامدهندگان به اشتراک میگذارد.
درباره ترجمۀ فارسی کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟»
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم: چرا کوچکترین آسیبهای روانی بزرگترین پیامدها را دارند؟» با ترجمه و مقدمۀ عباس عبداللهی و سحر غفوری و مقدمهای از ناشر، در انتشارات پندارتابان منتشر شده است.
دکتر عباس عبداللهی، متولد 1358، روانشناس، استاد دانشگاه و مترجم ایرانی است. عبداللهی دارای دکترای مشاوره و راهنمایی از دانشگاه پوترای مالزی و استادیار و عضو هیأت علمی گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه الزهرا است. از ترجمههای عباس عبداللهی میتوان به کتاب «ذهنآگاهی برای زندگی روزمره: راهنمایی برای متخصصان سلامت روان» و از آثار تألیفی او میتوان به کتاب «آمار استنباطی و SPSS در روانشناسی و علوم تربیتی» اشاره کرد.
سحر غفوری، متولد 1370، پژوهشگر روانشناسی و مترجم ایرانی است. غفوری تحصیلکرده رشتۀ مشاوره در دانشگاه الزهرا است. او در نوشتن مقالات مختلفی در حوزه روانشناسی و مشاوره مشارکت داشته است. بعضی از این مقالات در نشریات تخصصی گوناگون حوزه روانشناسی و مشاوره منتشر و بعضی در همایشهای تخصصی ارائه شدهاند. سحر غفوری همچنین در تألیف کتابی با عنوان «درمان مبتنی بر ذهنیسازی: از تئوری تا درمان» همکاری داشته است.
رتبۀ کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» در گودریدز: 4.15 از 5.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | روانشناسی |
موضوع فرعی: | خودیاری |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 326 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک