به جهنم درمانی
نویسنده: جان سی پارکین
مترجم: نیلوفر امن زاده
ناشر: حوض نقره
دسته بندی: خودیاری
210,000 ریال
کتاب «به جهنم درمانی» نوشته جان سی. پارکین، ترجمه نیلوفر امنزاده
در جهان پرتنشی که ما در آن به سر میبریم حادثهای در گوشهای از جهان، حتی اگر بسیار دور از ما باشد، باز هم میتواند زندگی ما را تحتتاثیر قرار دهد. زندگی ماشینی حفظ آرامش را دشوار کرده است. مدام تاکید میشود که برای زندگی بهتر باید جنگید، باید سرعت داشت، باید برای هر لحظه از زندگی برنامهریزی کرد، باید برای رقابتی به اندازه تمام طول عمر آماده بود و هزاران باید دیگر که زندگی انسان مدرن را احاطه کردهاند. ما در جهانی به هم پیوسته زندگی میکنیم که بیش از هر زمان دیگری کوچک به نظر میرسد؛ شیوع یک بیماری در نقطهای دور از ما یا درگرفتن جنگی در جایی دیگر از جهان میتواند فورا زندگی ما را هم تحتتاثیر قرار دهد. استرس و انواع و اقسام فشارهای ذهنی بخشی جداییناپذیر از زندگی امروزی ما مردم جهان به شمار میرود و در چنین وضعیتی حفظ آرامش و توانایی لذت بردن از زندگی سخت دشوار به نظر میرسد. در این وضعیت، راههای متعددی برای دور ماندن از فشارهای روانی پیشنهاد شده که یکی از قابل توجهترین آنها همان چیزی است که از گذشتهای دور بر آن تاکید شده: دم را غنیمت شمردن؛ این پیشنهادی است که کتاب «به جهنم درمانی» دوباره مطرح کرده و راهکارهایی عملی برای آن ارایه داده است.
مروری بر کتاب «به جهنم درمانی»
کتاب «به جهنم درمانی» از جان سی. پارکین در پاسخ به اضطرابها و تنشها و سردرگمیهایی که زندگی انسان مدرن را دربرگرفته نوشته شده است. کتاب به سادهترین شکلی تلاش میکند در دل جهانی پرتلاطم به خوانندگانش کمک کند تا آرام بمانند.
«به جهنم درمانی» کتابی است که در سال 2012 منتشر شد و از آن زمان تا امروز نسخههای متعددی از آن در سراسر جهان به فروش رفته و به زبانهای متعددی ترجمه شده است. مخاطبان این کتاب خوانندگانی با هر سن و سال و با هر موقعیت اجتماعی و اقتصادی هستند.
جان سی. پارکین در کتاب «به جهنم درمانی» خوانندهاش را به یک اصل اساسی دعوت میکند: به ساده گرفتن. او میگوید همه آن اتفاقاتی که به نظر ما آن قدر اهمیت دارند که میتوانند روزهایی طولانی از عمرمان را به خود مشغول کنند از اساس اهمیتی به این اندازه ندارند و میتوان به سادگی آنها را رها کرد و نادیده گرفت.
در دنیای پیچیده و عبوسی که به هزارتویی بی سر و ته شبیه است کتاب «به جهنم درمانی» با زبانی ساده و آمیخته با طنز به ما یادآوری میکند که همه مسایل این جهان آن قدر که به نظر میرسند مهم نیستند و بخشی از آنها بیدلیل پیچیده و بزرگ شده و زندگی ما را احاطه کردهاند.
مسیر کلی که کتاب «به جهنم درمانی» ترسیم کرده در یک اصل خلاصه میشود: سادهسازی. نویسنده کتاب میگوید فرایند نوشتن و آماده کردن این کتاب از همان آغاز با تکیه بر اصل سادهسازی طی شده و حالا خواننده نیز به ساده گرفتن دعوت میشود.
اما «به جهنم درمانی» یعنی چه و چرا نویسنده این عنوان را برای کتابش انتخاب کرده است؟ پارکین میگوید در برابر بسیاری از حوادث و اتفاقاتی که روزانه برایمان رقم میخورد میتوان به سادگی گفت «به جهنم» و از شرشان خلاص شد. استدلال اصلی کتاب «به جهنم درمانی» این است که بخش مهمی از این حوادث و اتفاقات واقعا آنقدر که به نظر میرسند بر زندگی ما اثر ندارند و باید بتوان از کنار آنها گذشت.
شاید در برابر پیشنهادی که کتاب «به جهنم درمانی» به ما میدهد این مسئله مطرح شود که نمیتوان در جهانی پرآشوب زندگی کرد و آرام ماند اما نکته قابل توجه دقیقا همینجا است: در این که باید در دل همین وضعیت به دنبال حفظ آرامش و رها شدن از تنشها و اضطرابهای پرتکرار اطراف بود. نویسنده کتاب «به جهنم درمانی» میگوید مسلما اصطلاح «به جهنم» برای همه ما میانبری معجزهآسا، کاربردی و فوقالعاده به سمت رهایی است.
پارکین در توضیح آنچه در کتاب «به جهنم درمانی» مطرح شده میگوید اصطلاح «به جهنم» جمع تمام حکمتهای شرقی است چرا که در درون این اصطلاح این ایده تلویحی نهفته که خیلی چیزها آنقدر که ما فکر میکنیم اهمیت ندارند. با گفتن «به جهنم» از جدیت و مهم بودن این مسایل رها میشویم و به قول خود نویسنده، این آن چیزی است که بوداییها وقتی در مورد وابستگی و زجر صحبت میکنند به دنبالش هستند.
در بخشی از مقدمه کتاب «به جهنم درمانی»، که خالی از طنز هم نیست، خطاب به خوانندگان گفته شده که شما میتوانید به سراغ تمام فلسفههای شرقی بروید و همه کتابهای خودآموز را در این زمینه مطالعه کنید و همه رواندرمانیها را انجام دهید اما در نهایت باز باید به اصل ماجرا رجوع کنید و برای این کار هیچ راهی آسانتر از گفتن «به جهنم» نیست.
کتاب «به جهنم درمانی» شامل ایدهها و پیشنهادها و ترفندهای مختلفی است که تلاش میکنند به خواننده بیاموزند که چگونه میتوان تا جای ممکن از خود در برابر مسائل و مشکلاتی که روزانه برای هر انسانی پیش میآید محافظت کرد.
«به جهنم درمانی» را میتوان از آغاز تا انتها خواند یا میتوان بدون رعایت ترتیب از هر بخشی که بیشتر به حال و هوایمان میخورد شروع به خواندن کرد. به این ترتیب کتاب «به جهنم درمانی» به خصوص برای کسانی که فرصت کمی برای کتاب خواندن دارند بسیار مفید است.
«به جهنم درمانی» کتابی است که بیش از هرچیز با هدف کمک به خوانندگانش نوشته شده است. کمکی به قصد رها شدن از استرسها و عصبانیتها و ناراحتیهای هرروزه و مستمر زندگی آن هم با به کارگیری ترفندهایی بسیار ساده و در دسترس.
کتاب «به جهنم درمانی» همچنین برای کسانی که همیشه دغدغه کامل بودن یا بینقص بودن دارند مفید و خواندنی است. علاوه بر این، به خواننده یادآوری میکند که قضاوت و نظر دیگران اهمیتی ندارد و باید بیتوجه از ترس قضاوت شدن مسیر زندگی را طی کرد و دست به انتخاب زد.
درباره جان سی. پارکین، نویسنده کتاب «به جهنم درمانی»
جان سی. پارکین در سال 1962 در لندن به دنیا آمده و در دانشگاه بریستول تحصیل کرده است. او نویسنده، سخنران و مربی انگلیسی است که به خاطر به کارگیری راههایی تازه برای خودیاری و شیوههای مراقبت از خود مشهور است. پارکین همچنین به عنوان طراح و مدیر خلاقیت در صنعت تبلیغات هم فعالیت کرده است.
درباره ترجمه فارسی کتاب «به جهنم درمانی»
کتاب «به جهنم درمانی» با ترجمه نیلوفر امنزاده توسط انتشارات حوضنقره به فارسی ترجمه شده است.
نیلوفر امنزاده، متولد 1370، دانشآموخته زبان انگلیسی است. او علاوه بر کتابهایی برای بزرگسالان ترجمههای متعددی هم در زمینه ادبیات کودکان و نوجوانان منتشر کرده است.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | روانشناسی |
موضوع فرعی: | خودیاری |
زبان: | فارسی |
قطع: | خشتی |
نوع جلد: | شومیز |
تعداد صفحه: | 204 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک