معنای زندگی (ققنوس )
از دیدگاه فلاسفه بزرگ
نویسنده: استیون لیچ ، جیمز تارتاگلیا
مترجم: صبا ثابتی
ناشر: ققنوس
دسته بندی: اندیشه و تفکر
4,675,000 ریال
کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» بهقلم جمعی از نویسندگان و به کوشش و ویرایش استیون لیچ و جیمز تارتاگلیا
پرسش از چیستی معنای زندگی پرسشی قدیمی و همیشگیست که فلاسفه را از دیرباز به خود مشغول کرده است. کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ»، با عنوان اصلی The Meaning of Life and the Great Philosophers، کتابیست که این پرسش را از منظر فلاسفه و متفکران بزرگ شرق و غرب مورد بررسی قرار داده است.
کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» شامل مجموعهمقالاتی از نویسندگان مختلف است که توسط استیون لیچ و جیمز تارتاگلیا در این کتاب گردآوری شدهاند.
در کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» با طیف وسیعی از دیدگاهها و نظریات فلسفی دربارۀ معنای زندگی مواجه میشوید و تعابیر و تفاسیر مختلف از معنای زندگی را، از عهد باستان تا روزگار معاصر، پی میگیرید و همچنین با خاستگاه اصطلاح «معنای زندگی» و تاریخچۀ پیدایش این اصطلاح آشنا میشوید.
جولیان یانگ در وصف کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» میگوید: «این مجموعه نوشتهای کمنظیر و درخشان است دربارۀ گفتگوی بزرگترین فیلسوفان اروپایی، هندی، چینی و البته مسلمان دربارۀ پرسشِ معنای زندگی.»
متن اصلی کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» اولین بار در سال 2018 منتشر شده است.
مروری بر کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ»
اینکه ما چرا زندگی میکنیم و هدف و معنای بودنمان در این جهان چیست و آیا واقعاً هدف و معنایی در کار است یا نه، پرسش و دغدغهای فلسفی و درعینحال همگانی است؛ پرسش و دغدغهای جهانشمول که لزوماً فلاسفه به آن مشغول نیستند و همۀ ما، فارغ از اینکه کار و تخصصمان چیست، در اوقات مختلف زندگی با آن درگیر میشویم و از خودمان میپرسیم: «خُب که چی؟ همۀ این کارهایی که میکنم برای چیست و قرار است به کجا برسم؟» و پرسشهایی از این دست که با متن زندگی روزمرهمان درآمیختهاند. در مقالات کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» از منظری فلسفی و از نظرگاه فیلسوفان بزرگ جهان، چه فیلسوفان اعصار کهن و چه فیلسوفان عصر مدرن و چه فیلسوفان غرب و چه فیلسوفان شرق، به موضوع معنای زندگی پرداخته شده است.
کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» کتابیست که به ما نشان میدهد معنای زندگی موضوعی کاملاً فلسفی است و اگرچه فلاسفه در بسیاری از اعصار و دورانها با همین اصطلاح و تعبیرِ امروزه آشنا و جاافتادۀ «معنای زندگی» به آن نپرداختهاند و این اصطلاح از قرن نوزدهم بهوجود آمده و بهتدریج جا افتاده است، اما در طول تاریخ بارها و بارها به انحای مختلف از آن سخن گفتهاند و در آثارشان به موضوعاتی پرداختهاند که درواقع به همان معنای زندگی مربوط میشود.
یکی از ویژگیهای کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» تنوع و گسترۀ آن است. این کتاب تنها به نقل و شرح آرای فیلسوفان غربی دربارۀ معنای زندگی محدود نمانده و دیدگاههای فلاسفه و حکیمان شرق را نیز در این باره شرح داده است.
کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» از مقدمه، سیوپنج مقاله و مؤخرهای با عنوان «گل آبی»، در معرفی و توضیح تاریخچۀ تعبیر «معنای زندگی» و منشاء پیدایش این اصطلاح، تشکیل شده است.
سیوپنج مقالهای که در کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» میخوانید عبارتند از: «کنفوسیوس و معنای زندگی» نوشتۀ ریچارد کیم و جاشوئا دبلیو. سیچریس، «بودا و معنای زندگی» نوشتۀ مارک سایدریتس، «ویاسه و معنای زندگی» نوشتۀ آریندام چاکرابارتی، «سقراط و معنای زندگی» نوشتۀ اِی. سی. گریلینگ، «افلاطون و معنای زندگی» نوشتۀ دیوید اسکربینا، «دیوژن و معنای زندگی» نوشتۀ ویل دزموند، «جُوانگزه و معنای زندگی» نوشتۀ دیوید ای. کوپر، «ارسطو و معنای زندگی» نوشتۀ مونت رنسوم جانسون، «اپیکور و معنای زندگی» نوشتۀ کاترین ویلسون، «کوهِلِت و معنای زندگی» نوشتۀ تادیوس متز، «اپیکتتوس و معنای زندگی» نوشتۀ اِی. اِی. لانگ، «سکستوس امپیریکوس و معنای زندگی» نوشتۀ اسواور هرافن اسواورسون، «ابوعلی سینا و معنای زندگی» نوشتۀ نادر البزری، «ابنمیمون و معنای زندگی» نوشتۀ آلفرد ال. ایوری، «آکوئینی و معنای زندگی» نوشتۀ ادوارد فسر، «مونتنی و معنای زندگی» نوشتۀ استیون لیچ، «دکارت و معنای زندگی» نوشتۀ جان کاتینگهام، «اسپینوزا و معنای زندگی» نوشتۀ ژنویو لوید، «کانت و معنای زندگی» نوشتۀ تری اف. گادلاو، «شوپنهاور و معنای زندگی» نوشتۀ رابرت ویکس، «کییرکگور و معنای زندگی» نوشتۀ مارک برنیه، «مارکس و معنای زندگی» نوشتۀ امی ای. وندلینگ، «میل و معنای زندگی» نوشتۀ فرانس اِسونسون، «نیچه و معنای زندگی» نوشتۀ ریموند آنجلو بلیوتی، «اُرتگا و معنای زندگی» نوشتۀ پدرو بلاس گونسالس، «ویتگنشتاین و معنای زندگی» نوشتۀ رضا حسینی، «هایدگر و معنای زندگی» نوشتۀ وندل اوبراین، «سارتر و معنای زندگی» نوشتۀ جوزف اس. کاتالانو، «بووار و معنای زندگی» نوشتۀ جاناتان وبر، «وی و معنای زندگی» نوشتۀ لیزا مککالو، «اَیِر و معنای زندگی» نوشتۀ جیمز تارتاگلیا، «کامو و معنای زندگی» نوشتۀ ویلیام مکبراید، «مرداک و معنای زندگی» نوشتۀ بریجیت کلارک، «فانون و معنای زندگی» نوشتۀ ساموئل ایمبو و «رورتی و معنای زندگی» نوشتۀ آلن مالاچوفسکی.
دربارۀ استیون لیچ و جیمز تارتاگلیا، ویراستاران و گردآورندگان کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ»
استیون لیچ (Stephen Leach) پژوهشگر و عضو ارشد افتخاری دانشگاه کیلِ انگلستان است. از او کتابی با عنوان «مبانی تاریخ: تحلیل کالینگوود از توضیح تاریخی» به چاپ رسیده است.
جیمز تارتاگلیا (James Tartaglia) پژوهشگر و استاد دانشگاه است. او استاد فلسفۀ متافیزیک دانشگاه کیلِ انگلستان است.
از جیمز تارتاگلیا کتابی با عنوان «فلسفه در یک زندگی بیمعنا» منتشر شده است.
دربارۀ ترجمۀ فارسی کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ»
کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» با ترجمۀ صبا ثابتی در انتشارات ققنوس منتشر شده است.
صبا ثابتی، متولد 1363، مترجم ایرانی است. او، بهجز کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ»، کتابی را هم با عنوان «ابرهای ندانستن، به همراه کتاب اندرز سربهمُهر» به فارسی ترجمه کرده است.
از کتاب «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفۀ بزرگ» ترجمۀ فارسی دیگری هم، با عنوان «معنای زندگی و فلاسفۀ بزرگ»، موجود است که مترجم آن مجتبی پُردل و ناشرش انتشارات ترانه است.
دسته بندی: | علوم انسانی |
موضوع اصلی: | فلسفه |
موضوع فرعی: | اندیشه و تفکر |
زبان: | فارسی |
قطع: | رقعی |
نوع جلد: | گالینگور |
تعداد صفحه: | 559 |
نظرات اهل ادبیات را بخوانید با چشم باز انتخاب کنید
بررسی سلامت فیزیکی کتاب ها پیش از ارسال با درج مهر کنترل کیفی
ارسال کتاب در بسته بندی ویژه هدایا؛ به نام شما یا به صورت ناشناس
سفارش از شما، تحویل به موقع از ما
پیشنهاد بنوبوک